Sund

Julie kollapsede af fedme: Nu har jeg tabt 55 kilo

29. november 2016 Morten Nøhr Mortensen
Julie Bjerregaard var kun 22 år og vejede allerede skræmmende 136 kilo, da kroppen sagde stop. To gange faldt hun om og efterlod sine forældre dybt bekymrede. I dag er hun blevet en ny kvinde - 55 kilo lettere. Men vejen til at blive slank var hård og faktisk også ydmygende.

Der skulle to alvorlige kollapser til, før Julie Bjerregaard gjorde noget ved sin alvorlige overvægt og tog de første skridt – ned i det lokale fitnesscenter.

Julie havde hele tiden været indstillet på at tabe sig. I seks år havde hun betalt for medlemskab hos en fitnesskæde. Men kun 10 gange havde hun vovet sig indenfor.

Hver gang var resultatet det samme. Hun gik derfra dybt deprimeret over at træne sammen med de modeltynde piger, der overfor Julie fremstod som noget nær perfekte.

Flov over sin vægt

Hver gang blev Julie nemlig mindet om, at hun selv langt fra var perfekt. Faktisk var hun sikker på, at hun var det modsatte. En stor klump, der aldrig ville tiltrække drengenes blikke.

Læge Jerk W. Langer: Her er min favoritkur

-Det var vildt ubehageligt for mig at komme dernede blandt alle disse slanke og toptrænede piger. Jeg ville så gerne tabe mig. Men jeg kunne simpelthen ikke holde til at gå ned i det fitnesscenter og få det dårligt hver gang, fortæller Julie. 

Fik en personlig træner

I dag er hun en helt anden kvinde. I løbet af 16 måneder er hun gået fra en topvægt på 136,4 kilo til nu 81 kilo.  

Julies to kollapser fik hende til at holde fast i træningen, og det har båret frugt både fysisk og mentalt. Hun stråler af selvtillid, og hun er så langt fra en duknakket pige med lavt selvværd.

På slankekur? Her er en guide til 9 populære kure

Julies hemmelighed har været at tage en personlig træner. Og forvandlingen har allerede haft positive konsekvenser. Det oplevede hun, da hun fornyligt var i byen med nogle veninder. Hun stod der ved baren, da der pludselig var en flot fyr, der kiggede på hende og forsøgte at skabe kontakt.

- Jeg tænkte jo bare: Hvem kigger han på? Jeg var sikker på, at det var en af pigerne bag mig, så jeg vendte mig om for at se efter. Men det stod ingen. Det var mig. Det skal jeg altså lige vænne mig til, griner Julie.

Læs hele historien om Julies flotte vægttab og ikke mindst vejen dertil i Ude og Hjemme, der er på gaden onsdag den 30. november 2016.

I videoen ovenover kan du se Julie både før og efter sit store vægttab. 

Camilla Framnes' 13 bedste slankeråd:

Camilla Framnes: Her er mine 13 bedste slankeråd

Sponsoreret indhold