Kartoffelpizza med spinat, fetaost og rosmarin

LÆS OGSÅ: Her er 9 af tidens mest populære slankekure
4 portioner kartoffelpizza
Ingredienser til kartoffelpizza
Dej til kartoffelpizza
15 g gær
2½ dl vand
Olivenolie
1 tsk. groft salt
150 g fuldkornsmel
150 g hvedemel
Fyld til kartoffelpizza
100 g optøet spinat
1 dl tomatpuré
200 g kogte kartofler i skiver
60 g mager feta
Salt og peber
1 kvist finthakket rosmarin
Dressing til kartoffelpizza
1 dl yoghurt naturel 1 % rørt med
1 presset fed hvidløg
1 spsk. hakket persille
2 tsk. dijonsennep
Salt og peber
PRØV OGSÅ: Asiatisk wok med rejer og fuldkornsnudler
Sådan laver du kartoffelpizza
Dej til kartoffelpizza: Opløs gæren i vandet og rør 1 tsk. olie, salt og fuldkornsmel mel i. Tilsæt hvedemel og rør dejen godt sammen. Lad dejen hvile tildækket og lunt i 1 time eller natten over i køleskabet.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud i din bradepandes størrelse. Læg dejen på bagepapir i bradepanden. Pensl med 2 spsk. olie og sæt din kartoffelpizza i en 200° varm ovn i 15 min.
Fyld til kartoffelpizza: Hak den pressede spinat groft og damp den tør i en gryde. Smør tomatpureen på pizzabunden og fordel spinat og kartofler ovenpå. Smuldr fetaen ud over, krydr med salt, peber og rosmarin og bag din kartoffelpizza i yderligere 15 min.
Energi pr. portion kartoffelpizza
480 kcal / 2006 kJ
Fedt: 13 gram
Kulhydrat: 66 gram
Protein: 16 gram
Kostfibre: 12 gram
Sunde kager du gerne må spise
Skal du passe lidt på vægten, så undgå at det bliver for surt. Prøv en af de 10 opskrifter på lækre og sunde kager og desserter fra Slankeklubben i galleriet nedenfor.