Sund

Kom godt i gang med 8-Timers Kuren

4. juli 2013 af Annemette Barbré / Foto: All Over Press
Spis lige, hvad du vil, fra klokken 9 til 17 hver dag. Fast resten af tiden. Den nye amerikanske 8-Timers Kuren lover et vægttab på 5 kilo i løbet af blot en uge.
8-Timers Kuren - ny slankekur
8-Timers Kuren - ny slankekur

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. Nu er det endelig slut med at måle, veje og tælle kalorier. Millioner af amerikanere har allerede taget 8-Timers Kuren til sig og lever efter dens meget enkle principper.

Hent kostplan til 8-Timers Kuren her

I USA er 8-Timers Kuren endnu mere populær end både Dukan-kuren, South Beach, Atkins og Low Carb. Og nu er den også nået til Europa.

8-Timers Kuren: En enkel og effektiv kur

Pasca tabte 3,2 kilo med 8-Timers Kuren

Navn: Pasca Lane
Bopæl: London
Alder: 29 år
Vægttab: 3,2 kilo
Vægt før: 73 kilo
Vægt nu: 69,8 kilo
Forløb: 1 uge

8-Timers Kuren er lige så enkel, som den er effektiv. Den går kort sagt ud på, at du i en periode på otte timer hver dag må spise lige, hvad du har lyst til. De resterende 16 timer i døgnet skal du faste. Hvis du for eksempel vælger at spise din morgenmad klokken ni, skal du stoppe med at spise klokken 17 - og faste indtil næste dag klokken ni. Hvis du følger dette helt simple råd, lover forfatterne bag bogen om 8-Timers Kuren dig et vægttab på cirka fem kilo om ugen.

- Det er sandsynliggjort, at vores krop slet ikke kan omsætte de kalorier, vi spiser efter et bestemt tidspunkt på dagen. Det har længe været anerkendt, at det er usundt at spise sent om aftenen. Vi går skridtet videre og siger, at du kun må spise 8 timer i døgnet, forklarer forfatter og slankeekspert David Zinczenko.

SE OGSÅ: Guide til 9 populære slankekure med hurtigt vægttab. Find din slankekur her >>

8 Timers Kuren

 

Vil du i gang med 8-Timers Kuren, så læs med her:

Kom godt i gang med 8-Timers Kuren

Har du prøvet 8-Timers Kuren? Er du i tvivl om, hvordan du bærer dig ad? Vi har samlet 8 gode råd, der gør det meget nemmere at gennemføre 8-Timers Kuren.

>> 8 gode råd til 8-Timers Kuren

Kostplan til 8-Timers Kuren

Selv om 8-Timers Kuren egentlig ikke kræver en kostplan, da du må spise, hvad du har lyst til, får du her et eksempel på, hvordan en dag med fornuftig kost og garanteret vægttab kan se ud.

Kostplan til slankekur:
>> Sådan er en dag på 8-timerskuren

Supersunde madvarer til 8-Timers Kuren

På 8-Timers Kuren må du egentlig spise, hvad du vil - men det anbefales, at du, som udgangspunkt, holder dig til sunde madvarer. Her får du en liste over supersunde madvarer til 8-Timers Kuren.

Smart liste til din slankekur:
>> Se de sunde madvarer til 8-Timers Kuren her

Vælg den slankekur, der passer bedst til dig

Det er ikke altid nemt at begå sig i den voldsomme jungle af slankekure, der lover et varigt og hurtigt vægttab. Vi er alle forskellige, og derfor er det ikke altid, at den samme slankekur passer til os.

Hvis du gerne vil have succes med din slankekur er det en god idé at finde en kur, der passer til dit temperament - især når du skal kickstarte dit vægttab. Men når du har nået dit mål, skal du også kunne overholde de mest basale principper i din slankekur som en ny livsstil, så du slipper for at tage kiloene på igen.

For at hjælpe dig med at finde din ideelle slankekur, har vi samlet en oversigt over 9 af tidens mest populære slankekure, der lover et varigt og hurtigt vægttab:

>> 9 populære slankekure

Bliv slank med slankeguides fra Ude og Hjemmes webshop

Sponsoreret indhold