Sund

L7 Kuren: Sonja tabte 20 kilo

13. januar 2015 Marianne Knudsen
Tone Elise Eng
L7 Kuren er en ny succesfuld kur, hvor du spiser lavkarbokost fra klokken 7 om morgenen til klokken 19 om aftenen. Resten af tiden faster du. Sonja skar ned for de hurtige kulhydrater og skruede op for fedt og proteiner. På to måneder tabte hun 20 kilo.
Sonja Grøtli er på L7 Kuren og står med en tallerken med mad på

L7 Kuren er en ny succesfuld slankekur og måske noget for dig, hvis du gerne tabe dig uden at gå sulten i seng hver aften.

Med denne kur skal du tænke på, HVAD du spiser, og HVORNÅR du spiser.

L’et i L7 står således for, hvad du spiser, nemlig Lavkarbokost. 7-tallet står for, hvornår du spiser, nemlig mellem klokken 7 om morgenen og 19 om aftenen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kort fortalt skruer du op for de langsomme kulhydrater (grønsager), proteiner og fedt og udelukker de hurtige kulhydrater som brød, pasta og kartofler.

Læs også: Maiken tabte 10 kilo på L7 Kuren

L7 kuren får kiloene vil rasle af

Den kost vil giver dig et stabilt blodsukker og mætte godt og længe.

Samtidig holder du en 12 timers lang fasteperiode. Studier har vist, at det ikke er helt ligegyldigt, hvornår du spiser. Når du holder en længere spisepause, gavner det din krop i forhold til f.eks. hjerte-kar- og betændelsessygdomme.

Følger du L7 Kurens regler, vil kiloene rasle af på rekordtid. Det gjorde de på Sonja, der tabte 20 kilo på blot to måneder.

I denne uges slanketillæg kan du læse alt om L7 Kuren. Du får guide, gode råd og nemme lavkarbo-opskrifter samt hele Sonjas slankehistorie

L7 kuren

Sponsoreret indhold