Sund

Malenes makeover: Fra mørkhåret til blond

20. april 2017 Af Anne Bruhn Jørgensen. Foto: Nellie Møberg.
Nellie Møberg
Når Malene er ude at shoppe, ender hun altid med at købe noget stort og løst med hjem. Hun er en størrelse 44 og vil derfor helst gå i løst tøj, men det behøver hun slet ikke, fortæller vores stylist. Vi gav Malene et makeover og inspiration til en ny stil.
Malene fik et makeover

Malene fik en makeover   

Da 50-årige Malene Holmgaard Lang mødte op i salon Stuhr i Hellerup for at få sin makeover, var det med et helt mørkt hår. Da hun tog hjem sidst på dagen, var det med et helt blond og meget kort hår. Desuden fik hun en lang række makeup og stiltips fra vores makeupartist og stylist.

- Jeg trængte til at blive udfordret på min faste stil, og det har været sjovt at prøve en masse forskelligt. Og så er det jo altid sjovt at få tips af nogle professionelle, siger Malene.

Makeupartisten har inspireret Malene til fremover at eksperimentere lidt mere med sin makeup.

- Jeg vil forsøge at lægge en flydende eyeliner, for jeg er faktisk ret vild med makeuppen, selv om den er lidt anderledes, end det jeg normalt går med.

Se det flotte resultat i galleriet nedenunder

Drømmer du også om et nyt look?

Så har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen foregår i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger. Gå ind på mit.udeoghjemme.dk, og deltag i lodtrækningen om en makeover.

Se også Janes vilde makeover

Vil du se flere flotte makeovers

Sponsoreret indhold