Sund

Marianne blev 4,8 kilo lettere med Kålsuppekuren

5. februar 2016 af Marianne Knudsen. Foto: Jacob Ljørring
Kickstart dit vægttab med en suppekur. På blot en uge oplevede Marianne Fløisdorf et vægttab på knap fem kilo med Kålsuppekuren. Hun følte hverken sult undervejs eller blev træt af at spise suppe flere dage i træk.

Hvordan er Kålsuppekuren?

– Den er overraskende nem. Suppen smager virkelig godt – selv min mand har spist den, og han er ellers ikke vild med grønsager. Jeg har ikke på noget tidspunkt været træt af at skulle spise suppen.

Hvad har været den største udfordring?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg arbejder som receptionist, og efter møder i huset lander kagefadet med rester som regel hos os på skranken. Men jeg har holdt mig til mine grønsager. Jeg har sågar bagt småkager uden at smage på dem.

LÆS OGSÅ: Lille Oskar blev kørt ned før han blev født

Hvad var det bedste ved Kålsuppekuren?

– Det er en suppe, der mætter og smager godt. Og så kunne jeg mærke, at den virkelig var effektiv.

Hvad fik dig til at gennemføre?

– Jeg bliver ældre, og det kræver mere at holde figuren. Og så vil jeg også gerne blive ved med at være sund og rask uden alt for mange følgesygdomme.

Hvordan vil du fortsætte for at nå din ønskevægt?

– Jeg overvejer at fortsætte med 5:2 Kuren og holde mig til 500 kalorier to dage om ugen. Samtidig er der nogle vaner, som allerede nu er blevet ændret under denne kur. Min mand og jeg kan for eksempel godt lide at drikke et glas vin sammen, når vi kommer hjem fra arbejde. Men det kan lige så godt være en kop kaffe eller et glas vand. Jeg dyrker allerede halvanden times stepaerobic om ugen.

Se videoen: Anny slog sin datter ihjel: Hun skulle ikke lide mere

Har du et godt råd til andre, der gerne vil prøve suppekuren?

– Hvis du skal være sammen med tætte venner eller familie, gør det ikke så meget, men ellers er det nemmere at være på kuren, hvis du ikke skal til en masse sociale arrangementer.

Har du oplevet andre sidegevinster ved at være på suppekuren?

– Jeg plejer at have sugarcravings i løbet af dagen, men det lykkedes for mig at skubbe tanken til side hver gang. Jeg rejste mig og lavede noget andet.

Mange kvinder kan lide at shoppe nyt tøj, men ikke Marianne. Hun bliver nærmere ked af at prøve tøj, som slet ikke passer hende eller sidder ordentlig. Til gengæld er hun vild med sko og har mindst 120 af slagsen, for som hun siger: ”Sko har ikke noget med vægten at gøre”.

LÆS OGSÅ: Far og mor begik selvmord

Navn: Marianne Fløisdorf

Alder: 47 år

By: Tåstrup

Arbejde: Receptionist

Privat: Gift og mor til en søn på 18 år.

LÆS OGSÅ: Josephine mistede datter, kæreste og ufødt barn: Venter tvillinger efter tragedien

Højde: 176 cm

Startvægt: 96,4 kg

Efter Kålsuppekuren: 91,6 kg

Ønskevægt: 75 kg

I Ude og Hjemme nr. 5, der er i handlen fra onsdag den 3. februar, får du opskrifter og en guide til hele tre forskellige suppekure samt tips og fif fra kvinder, der har testet dem.

Sponsoreret indhold