Sund

Michelle og Simone tabte 12 kilo på Suppe Kuren

6. marts 2017 Marianne Knudsen
Jacob Ljørring
Den nye slanketrend er souping, hvor du fylder dig med sunde og smagfulde supper i flere dage i træk. Gevinsten er færre kilo på rekordtid. Det er de to søstre Michelle og Simone Durup beviset på. De testede Suppe Kuren i 7 dage og tabte til sammen knap 12 kilo - og tjente dermed næsten 12.000 kroner.
Michelle og Simone Durup testede Suppe Kuren

– Jeg har vejet 140 kilo, men for halvandet år siden fik jeg en gastric bypass-operation og har siden tabt 70 kilo. Vægten har nu stået stille længe, men jeg vil meget gerne endnu længere ned. 55 kilo er ønskevægten, skrev Simone Durup, der sammen med sin lillesøster Michelle meldte sig til at teste Suppe Kuren.

Og efter syv dage på flydende kost var der flotte resultater på badevægten. Til sammen tabte de to søstre nemlig knap 12 kilo og tjente dermed 12.000 kroner i Ude og Hjemmes "Tab og Tjen"-konkurrence. 

Læs også: Test en kur og tjen penge

Vildt resultat

- Jeg synes, det er et vildt resultat efter syv dage. Jeg har været mæt efter måltiderme og følt mig mindre oppustet, siger Simone og bakkes op af Michelle, der synes, at hun har haft mere energi end almindeligvis. 

Udover at tabe en masse kilo er de i løbet af syv dage altså også blevet en hel del rigere. For ved at teste kuren for Ude og Hjemme har de tjent 1.000 kroner for hvert tabte kilo, og omregnet til kontanter betyder det, at pigerne kan stikke knap 12.000 kroner i lommerne. 

Læs også: Linda og Katrine har testet 20/20 Diæten

- Det er virkelig fedt. Jeg vil bruge dem til at rejse for til sommer, fortæller Michelle. 

Læs ALT om den effektive Suppe Kur i Ude og Hjemme nr. 10, der udkommer onsdag den 8. marts 2017.

Du får:

  • Michelle og Simones tips og gode råd

  • Vejledning til Suppe Kuren

  • Alle opskrifter til syv dage

Dejlige supper (ikke en del af Suppe Kuren):

Dejlige supper

Sponsoreret indhold