Sund

Nikita og Dennis testede Bøf Kuren 2

14. marts 2017 Marianne Knudsen
Jacob Ljørring
Da Nikita ventede datteren Maricha, var det ikke kun hende, der tog graviditetskilo på. Kæresten Dennis jokede med, at han blot var solidaridisk. Resultatet var en velskabt datter – og flere kilo på sidebenene. Derfor ville Nikita og Dennis gerne teste Bøf Kuren. Ikke mindst fordi der er sommerbryllup i vente.
Nikita og Dennis tester Bøf Kuren 2

- Vi elsker bare god mad, lavet på fløde – og helst i store portioner, afslører Nikita med et grin. 

Kæresten Dennis er enig, for det er mere reglen end undtagelsen, at der skal en god klat sovs til aftensmaden og blandet slik i skålen, når de ser tv. 

Parret bor i Tølløse på Midtsjælland, og sammen har de datteren Maricha på 16 måneder. Derudover er Dennis også far til Elias på 7 år. 

Læs også: Linda og Katrine testede 20/20 Diæten

Men både Nikita og Dennis var også enige i, at det måtte stoppe. Derfor sagde de ja til at teste Ude og Hjemmes Bøf Kur i fem dage, og den viste sig at være rigtig effektiv.

Dennis tabte sig nemlig 5,5 kilo i løbet af ugen, uden at han følte sig synderligt sulten. Nikita tabte næsten 3 kilo, og hun følte heller ikke, at hun havde været på en streng slankekur. 

Nød en øl

– Maden smager virkelig godt, især jordskokker er nyt for os, men det er bestemt ikke sidste gang, at vi skal smage på dem, siger Dennis, men indrømmer også, at der røg en enkelt øl ned i selskab med en kammerat. 

– Jeg kunne allerede efter et par dage mærke på mine bukser, at jeg havde tabt mig, så jeg tillod mig at drikke en øl, siger han. 

Læs også: Suzy opfandt Sense Kuren

Nem og lækker mad

– Det er utrolig nem og lækker mad og tager ikke mere end en halv time at tilberede. Jeg var nogle gange fristet på mit arbejde, når mine kolleger spiste frokost hentet fra delikatessen, mens jeg sad med en salat, eller sidst på eftermiddagen, hvor jeg var ved at være træt. Men kollegerne har også været gode til at støtte mig, tilføjer Nikita.

Læs ALT om Bøf Kuren 2 i Ude og Hjemme nr. 11, der udkommer onsdag den 15. marts 2017.

Du får: 

  • Dennis og Nikitas dagbog

  • Madplan og guide

  • Alle opskrifter til fem dage

Snyd dig 5 kilo slankere:

Galleri: Sådan snyder du dig 5 kilo slankere

Sponsoreret indhold