Sund

Sexistisk mandeblad hylder nu både kurvede og gråhårede kvinder

11. februar 2016 Louise Soegaard
Et mere naturligt kvindeideal er endelig officielt slået igennem, når selv "Sports Illustrated" har fået øjnene op for brede numser, store lår og gråt hår.

Det amerikanske magasin for mænd overrasker i deres februarnummer med en ny kampagne, som de kalder Swimsuits for all # "Swim Sexy". Kampagnen hylder kvinder i alle størrelser, former og aldre, og se selv! De har fundet nogle virkelig flotte modeller, som vi alle kan spejle os i.

Nu er nyt kvindeideal endelig en realitet

Normalt er årets Sports Illustrateds badetøjs-udgave fuld af åleslanke meget unge kvindelige modeller i meget lidt tøj, og magasinet har i årtier hyldet et kvindeideal, som er umuligt for det fleste at leve op til. Alverdens topmodeller som Elle Macpherson, Tyra Banks og Heidi Klum har prydet forsiderne og glædet læserne. Men i år har magasinet valgt en hel anden type kvinder. Kvinder med former samt den 56-årige model Nicola Griffin, som til Adweek.com har udtalt, at hun aldrig har følt sig mere sexet:

"People think you lose your sex appeal as you get older—but that's a myth." I've never felt more sexy"

Se hende og de andre smukke kvinder, Ashley Graham og Philomena Kwao med naturlige former i Sports Illustrateds nyeste reklamefilm herunder.


For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ud over sine årlige swimsuit-udgaver, udgiver "Sports Illustrated" en meget eftertragtet kalender med nogle af verdens smukkeste kvinder i bikinier.

Danske Nina Agdal, 23, fik sit internationale gennembrud som model, da hun i 2012 var med i Sports Illustrated kalenderen.

Læs også: Hurra for kurvede kvindelige former. Du er allerede bikiniklar, se selv!

Nina er et klassisk eksempel på det skønhedsideal, som bladet hidtil har hyldet. Dengang var Nina 20 år og hun blev af bladet udnævnt som "Rookie of the Year."Sammen med to andre modeller Lily Aldridge og Chrissy Teigen kom danske Nina Agdal desuden på forsiden af magasinets Sports Illustrated Swimsuits 50 års jubelæums udgave i 2014. Det er Nina længst til venstre.

Magasinets nyeste swimsuit-udgave ser altså overraskende anderledes ud. Her er kvinderne både godt i stand og op i alderen.

Læs også: Se plussize Dana Fransetti dyrke yoga. Dana beviser, at en stor krop sagtens kan være både smidig og stærk

Se denne video "behind the scenes" fra optagelserne af reklamefilmen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Noget tyder på at et nyt og mere naturligt skønhedsideal for alvor har slået rod, når selv Sports Illustrated får øjnene op for den naturlige sunde kvinde. Hurra!

Sponsoreret indhold