Sund

Silas Holst i tocifret vægttab: Sådan gjorde jeg

21. juni 2016 Anne Kristensen
Foto: AOP og Instagram
Silas Holst har tabt sig hele 12 kilo på de seneste 4 måneder og viser stolt resultatet frem på Instagram. Her afslører han også, hvordan han har opnået sin nye figur.
Silas Holst har bl.a. tabt sig ved at droppe kaffe og cigaretter.

12 kilo lettere og en fedtprocent, der er faldet fra 19 til 10.

Det er resultatet af et 4 måneders intensivt træningsforløb, som danseren og musicalstjernen Silas Holst netop har gennemgået og overstået.

Og det kan tydeligt ses på Silas’ krop, som han med en forståelig stolthed viser frem på sin Instagram-profil:

- Er normalt ikke den store ”vis din krop frem på instagram”-typen… Men må idag gøre en undtagelse, skriver Silas Holst til billedet og fortæller, at han også har fået bedre søvn, højere energi og større glæde i kølvandet på sit vægttab.

Silas og Johannes ved nu, hvem der er far til Maggie My

Sådan tabte Silas Holst sig

Han afslører desuden, hvordan det flotte vægttab er kommet i hus:

- Et liv uden 8 kopper kaffe i døgnet, uden cigaretter og uden dårlige undskyldninger…!! Må anbefale alle der mangler et kærligt og hårdt spark i rø… at tage et møde med verdens bedste træner Poul!!, skriver Silas og henviser til den personlige træner Poul Haacker.

Silas Holst i sorg: Vi har mistet vores baby

Silas Holst i 'Vild med dans':

Silas Holst i 'Vild med dans'

Tip: I denne e-bog fortæller Silas Holst åbent om at leve i en regnbuefamilie, om andres fordomme, ægteskabet med Johannes, frygten for at fejle som far, ansvaret som kendis, hysteriske homoer og det anstrengte forhold til den danske presse og folkekirken. Køb bogen her >>

Få råd til lidt mere, med en rabatkode til Ezee er der store besparelser på lige det du mangler for at blive røgfri – Find den her rabatkode ezee

Sponsoreret indhold