Sund

Slankebloggeren Heidi har nu tabt 8 kilo

27. september 2013 af Marianne Knudsen Foto: Jacob Ljørring
40-årige Heidi Vallentin Mortensen fra Slagelse er en af Ude og Hjemmes tre slankepiger, der i løbet af de næste 8 uger vil forsøge at tabe 8 kilo. Du kan følge hende her hver eneste uge, hvor hun vil fortælle om sin kamp mod kiloene, øse ud af gode råd og afsløre badevægtens status.

NAVN: Heidi Vallentin Mortensen
ALDER: Slagelse
STATUS: Single og mor til 16-årige Louise
STARTVÆGT: 87 kilo
ØNSKEVÆGT: 65 kilo

Læs Heidis blog nederst på siden ...

Mød de andre to slankebloggere her >>

Hun er slet ikke i tvivl om, at hun kan klare det. For hun har gjort det mange gange før. Heidi Vallentin Mortensen har tidligere smidt adskillige kilo, men de har sneget sig på hendes krop igen.

Ude og Hjemme Slankeklubben hjælper dig til et fornuftigt vægttab!


Det får du i Slankeklubben:Diætist Lisa Bolting

• Din egen diætist.
• En personlig kostplan.
• Kalorieberegner.
• Slankefællesskab.
• Slankeopskrifter.
• Mad- og motionsdagbog.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores slankeklub!

TILMELD DIG HER >>

- Jeg har en yoyo-vægt, og det har jeg haft siden, jeg fik min datter for 16 år siden. Det betyder, at jeg render rundt med en konstant nederlagsfølelse over, at jeg ikke magter at holder mit vægttab, forklarer Heidi, der ikke regner med at få problemer med at holde sig fra slik, chokolade og kager.

For hun rører det faktisk ikke.

Hendes største udfordring bliver paradoksalt nok at spise. Hun spiser nemlig kun aftensmad. Hele dagen lever hun af lidt frugt og en halv liter cola.

- Jeg er ikke god til at huske at spise og er heller ikke vild med at stå i et køkken. Så det ender ofte med nem aftenmad som fx en hurtig færdigret, siger hun.

Drømmen er, at Slankeklubben kan ændre det og være startskuddet til et større vægttab, der endelig får hende ned på 65 kilo, så hun ikke længere får det skidt, hver gang hun ser sit eget spejlbillede.

- Det vil betyde alt for mig at tabe mig. Jeg har det virkelig skidt med min krop, som slet ikke passer til det billede, jeg har af mig selv inde i hovedet. Jeg drømmer om at få mig selv igen, fastslår hun.

Sponsoreret indhold