Sund

Slankebloggeren Karoline: Jeg har tabt 44 cm!

27. september 2013 af Marianne Knudsen Foto: Jacob Ljørring
36-årige Karoline Lundstrøm fra Skibby er en af Ude og Hjemmes tre slankepiger, der i løbet af de næste 8 uger vil forsøge at tabe 8 kilo. Du kan følge hende her hver eneste uge, hvor hun vil fortælle om sin kamp mod kiloene, øse ud af gode råd og afsløre badevægtens status.

NAVN: Karoline Lundstrøm
ALDER: Skibby
STATUS: Gift med Poul og mor til 2 drenge
STARTVÆGT: 114 kilo
ØNSKEVÆGT: 70 kilo

Læs Karolines blog nederst på siden ...

Mød de andre to slankebloggere her >>

Det er kun et par uger siden, at det for alvor gik op for Karoline Lundstrøm, at hun er nødt til at gøre noget ved sin vægt. Hun sad over for sin læge, der ikke lagde skjul på, at hun er nødt til at stoppe sin overspisning, hvis hun vil se sine to elskede drenge vokse op.

Ude og Hjemme Slankeklubben hjælper dig til et fornuftigt vægttab!

Det får du i Slankeklubben:

Diætist Lisa Bolting

• Din egen diætist.
• En personlig kostplan.
• Kalorieberegner.
• Slankefællesskab.
• Slankeopskrifter.
• Mad- og motionsdagbog.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores slankeklub!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

TILMELD DIG HER >>

- Jeg blev vildt ked af det og bange, men inderst inde har jeg jo godt vidst, at det gik den forkerte vej. Jeg har dårlige knæ, trykken for brystet, konstant hovedpine og absolut ingen energi til at være den aktive mor, jeg drømmer om at være, fortæller Karoline ærligt.

Afhængig af cola
Hun har lige siden barndommen været hæmmet af sin overvægt, men tog for alvor på, da hun blev gravid anden gang. Kiloene blev siddende efter graviditeten, der udløste en fødselsdepression. Den forsøgte hun at bearbejde ved at trøstespise - og skabte derved en afhængighed af søde sager og ikke mindst cola, som hun sagtens kan drikke to liter om dagen af.

- Jeg går nærmest i panik, hvis vi ikke har mere cola i huset. Jeg gemmer det bagest i køleskabet, så resten af familien ikke snupper det, og er der ikke mere, bliver jeg oftest sur og kører af sted efter noget, selv om det er sen aften, siger Karoline.

Fik nej til fedmeoperation
Hendes højeste ønske var egentlig en fedmeoperation, men da hun vejer for lidt til at få foretaget en, har hun indset, at hun selv må igang. Hun føler sig motiveret til at tabe otte kilo - for som hun siger med et smil:

- Det vil være for pinligt ikke at gennemføre, når nu alle kan følge mig.

Sponsoreret indhold