Slankekure

10 gode råd mod dårlig ånde

9. januar 2013 af Jannie Øberg / Foto: All Over Press
Alle har dårlig ånde, nogle mere vedvarende end andre, men der findes måder at bekæmpe de bakterier på, som medfører den dårlige ånde - her får du 10 gode tips.

Alle har dårlig ånde ind i mellem. Det kan enten være enkelte tilfælde af dårlig morgenånde eller noget mere vedvarende.

Bakterier er skyld i dårlig ånde

Desværre er det noget nemmere at få dårlig ånde end at komme af med den igen. For nogle er den daglige brug af tandbørste, tandtråd og mundskyl nok til at fjerne plakken, som huser de bakterier i munden, der giver dårlig ånde. For andre skal der en professionel rensning eller eftersyn til, da dårlig ånde også kan skyldes huller i tænderne eller tandkødsbetændelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En sjælden gang i mellem kan dårlig ånde skyldes noget i lungerne, maven eller en infektion. Fx kan bihulebetændelse eller diabetes være årsag til dårlig ånde. Andre gange skyldes lugten fra din mund blot noget, du har spist.

SE OGSÅ: Spis dig til smuk hud med disse 10 madvarer

Dit middel mod dårlig ånde

Så hvad er det første, du skal gøre, hvis du vil have en bedre mundhygiejne? Her får du 10 gode tips, som kan være dit middel mod dårlig ånde.

Kilde: Discovery, Fit and Health

Sponsoreret indhold