Slankekure

11 råd til at kurere tømmermænd

29. december 2016 af Redaktionen
Har du tømmermænd efter et lovlig stort indtag af alkohol aftenen før? Fortvivl ej, for her har vi fundet 11 gode tips mod tømmermænd, så du hurtigt kommer på ret køl igen.
11 gode råd til at kurere tømmermænd

Derfor får du tømmermænd

Tømmermænd er din krops fysiske reaktion, når du har fået for meget at drikke. Kendte symptomer på tømmermænd er hovedpine, kvalme, øget følsomhed overfor lys og lyd samt tørst. Som læser af denne artikel, er du sandsynligvis ikke helt ubekendt med de uvelkomne bivirkninger. Med disse 11 midler mod tømmermænd fortæller vi dig, hvad kroppen har brug for, når du ligger vandret efter en lidt for sjov aften. Få de 11 råd mod tømmermænd ved at klikke eller swipe dig igennem galleriet ovenfor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tømmermænd skyldes blandt andet stoffet æthanol, som har en dehydrerende effekt. Udover de åbenlyse bivirkninger af denne dehydrering, får det faktisk også din hjerne til at krympe en smule væk fra kraniet. Ikke så underligt, at hovedet dunker.

Selvom der ikke findes en fuldstændig kur mod tømmermænd, udover at lade tiden gå og kroppen komme sig, er her nogle gode midler mod tømmermænd som kan hjælpe processen på vej.

Midler mod tømmermænd

Skal man rejse sig ved det træ, hvor man er faldet?

Dette er en vedholdende teori, og et nyt indtag af alkohol kan kortvarigt dæmpe symptomerne, men dette er bare en udskydelse af det uundgåelige.

Når leveren har nedbrudt den nye mængde alkohol, vil der være endnu flere toxiner at nedbryde - og dermed endnu værre tømmermænd.

Selvom virkningen er midlertidig, er der faktisk en videnskabelig forklaring på, hvorfor øl virker mod tømmermænd. Læs den her!

Der er naturligvis ingen råd, der kan gøre det ud for almindelig afholdenhed og et balanceret indtag af alkohol. Men hvis du er pint og plaget af tømmermænd, bliver du sandsynligvis hurtigere dig selv igen hvis du følger de simple råd vi har samlet her.

Kilde: Discovery Fit & Health

Er uheldet ude? Tilbring dagen på sofaen med dine yndlingsblade og -magasiner. Du får adgang til mere end 200 danske og udenlandske titler på Pling for kun 99 kr. pr. måned - den første måned er gratis og uden bindning! Læs mere her

11 råd til at kurere tømmermænd

  

11 råd til at kurere tømmermænd

 

Sponsoreret indhold