Slankekure

4 gode tips efter din løbetur

8. september 2010 af Redaktionen, SlankeDoktor.dk
Der er mange gode tips, du kan bruge under løbeturen for at opretholde løbegejsten.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Der er mange gode tips, du kan bruge under løbeturen, for at opretholde løbegejsten. Efter du har løbet, er der dog også en række ting, du kan gøre, for at undgå at løbeturen bliver en sur pligt. Her er 4 af de bedste tips.

1. Stræk ud
Hvis ikke du strækker ud efter løbeturen, vil dine muskler blive ekstremt ømme, og det vil gøre, at din løbegejst til at komme af sted igen kan ligge på et meget lille sted. Sørg for at strække grundigt ud efter hver løbetur og det gælder både lægge, lår, baller og overkroppen.

2. Planlæg din træning
Sørg for at planlægge din træning frem i tiden. Det er meget lettere at komme ud og træne, hvis du har sat tid af til det og skrevet det ind i kalenderen på forhånd. Ellers kan der pludseligt gå alt for lang tid mellem dine løbeture, fordi der er dukket andre gøremål op.

Web-shoppen: Løbetøj og pulsure

3. Fokuser

Selvom løbeturen føles hård i starten, og benene kan være lidt tunge, så prøv at holde løbegejsten ved at fokusere på alt det gode du får ud af dine løbetur; du bliver slankere, gladere, forbedrer konditionen, forebygger livsstilssygdomme og opnår en generelt bedre velværsfølelse.

4. Nyd dine løbeture
Sørg for at lytte til din krop og aldrig presse dig selv hårdere end du kan klare. Du skal helst have en rar følelse efter din løbetur og ikke smerter! Prøv også at nyde dine løbeture mens du løber, løb er jo et af de eneste tidspunkter, hvor du gør noget kun for din egen skyld.


Læs også: Kom i gang med at løbe

Sponsoreret indhold