Slankekure

5 typer af slanke-te der virker

31. oktober 2016 af redaktionen
At blive slank kun ved at drikke slanke-te lyder bekvemt, men er det opreklameret? Vi har fundet 5 slags slanke-te der virker i galleriet nederst. Husk at drikke det med måde og gå udenom typer af slanke-te, som indeholder store mængder af afførende midler.
slanke-te
Vi har fundet 5 slags slanke-te der virker. Prøv f.eks. Seasalt grøn te

Se de 5 forskellige typer af effektiv slanke-te i galleriet nederst

Interessen for slanke-te har været stor, efter flere studier* har vist at visse sorter, her kalder vi det slanke-te, kan have en slankende effekt ved at øge forbrændingen og sænke kolesteroltallet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Man skal dog balancere sit indtag af slanke-te, og undgå det helt hvis man er gravid eller ammer. Læs om effekten af forskellige typer slanke-te, og hvad de kan gøre for dig.

At blive slank og opnå et hurtigt vægttab ved blot at drikke slanke-te lyder bekvemt, men er det opreklameret? Vi har undersøgt sagen.

LÆS OGSÅ: Sæt skub i kuren med grøn te

Sådan kan slanke-te hjælpe din slankekur

Seasalt slanke-teen fra Q TV

Den grønne kur-te Seasalt blev for alvor kendt, da Pernille Aalund anbefalede den i sit talkshow. Teen modvirker cellulitis og ophobning af affaldsstoffer i kroppen ligesom den frisker
huden op.

Køb Seasalt te her

Q-magasinet skrev: "Grøn te fra Seasalt er den mest effektive, lette og hurtigste udrensningskur, vi endnu har oplevet."

Meget tyder på, at slanke-te sagtens kan hjælpe dig lidt på vej når du vil være hurtigt slank, som et supplement til sund kost og motion. Den påviste forhøjelse af forbrændingen ved længevarende brug af slanke-te ligger på ca. 4%, og det kan give noget i det lange løb. Oveni kommer de udrensende egenskaber, som er værd at tage med.

Har du været på en længevarende slankekur, er du i farezonen for at tage hurtigt på igen efterfølgende, fordi stofskiftet er nedsat. Her kan en slanke-te være en ven i nøden. Slanke-te skulle også være behjælpelig med at regulere blodsukkeret, og dermed forhindre at du får en uvelkommen sukkertrang mens du er på slankekur.

Grøn te er blandt de mere veldokumenterede typer af slanke-te fordi det begrænser fedtoptagelsen, forhøjer stofskiftet og ser ud til at reducere appetitten.

Bliver du slank og sund af slanke-te?

Der er angiveligt flere helbredsmæssige fordele ved slanke-te, heriblandt en gavnlig effekt på immunsystemet og tarmfloraen, forhindring af karies på grund indholdet af fluor samt et højt indhold af anti-oxidanter.

Udover de dokumenteret gavnlige effekter af visse typer af te, kan effekten af en slanke-te også være den indirekte konsekvens af, at den sædvanlige cappuccino skiftes ud med den mere slankende version.

Kendte typer af slanke-te

Slanke-te er ofte en hvid eller grøn te, og i de forskellige former benyttes gerne ginseng, guarana (koffein) og andre urter, enten for deres gavnlige effekt eller for at få den rette aroma.

Nogle af de kendte eksempler på slanke-te er den kinesiske Pu-erh te, også kendt som Bolay te, Oolong te samt grøn te. En kendt udgave af slanke-te herhjemme er kur-teen SeaSalt, som blev kendt og efterspurgt i kølvandet på Pernille Aalunds omtale af dens gavnlige og slankede effekter i Q TV.

Du kan købe Seasalt slanke-te HER

Forskellen på grøn te og Oolong te?

Begge disse typer kan høre under kategorien slanke-te, men der er alligevel forskel.

Effekten ved grøn te er mere veldokumenteret, mens Oolang te skulle indeholde nogle særlige virkningsstoffer grundet forarbejdningen, og disse skulle især være nyttige når det gælder at blive slank.

Vær opmærksom på, at slanke-te kan indeholde virkningstoffer, som kan have bivirkninger hvis du drikker for store mængder, mens du er gravid eller på medicin.

Klik her for at læse diætistens holdning til slanke-te og de mulige bivirkninger ved slanke-te

*læs mere om studierne her.

Gavnlige effekter ved tre typer af slanke-te

Læs i galleriet om de gavnlige effekter ved 5 forskellige slags slanke-te

5 typer af slanke-te der virker

Sponsoreret indhold