Slankekure

Alkohol og slankekur

6. oktober 2009 af Redaktion
Hvad gør alkohol ved sulten?

Rigmor H., Vojens:
Min mand er 47 år og fik type 2-diabetes for tre år siden. Hans BMI var 32, og han begyndte at gå hos Vægtvogterne, tabte sig 13 kilo, og hans diabetes forsvandt. Nu har han fulgt din nye Proteinkur fra Ude og Hjemme og har tabt yderligere tre kilo. Han er blevet en flot fyr igen, og vi er begge begyndt at træne i det lokale fitnesscenter.
Mit spørgsmål er: Vi elsker at få en øl eller et glas vin, mens vi står og laver mad, men vi har tænkt over, om alkohol mætter, så vi spiser lidt mindre til middag, eller om alkohol stimulerer vores appetit, så vi spiser mere. Kan du hjælpe os?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: sæt forbrændingen i vejret

Kære Rigmor!
I dag er vi ikke i tvivl om, at en drink på fastende mave faktisk stimulerer appetitten, så man indtager flere kalorier til måltidet, end hvis man i stedet havde taget et glas mælk, vand eller juice. Det gælder personer med et lavt til moderat alkoholforbrug. Drikker man større mængder alkohol hver dag, sker der andre forandringer i kroppen, så man begynder at blive fejlernæret, og så kan der ligefrem komme vægttab. Men det er en anden historie end jeres.
Mange hilsner Doktor Slank

Sponsoreret indhold