Slankekure

Bikiniklar? Så er det nu

13. maj 2013 af Birgitte Nymann
Vil du være stærk og veltrænet på stranden, er det om at komme i gang.

Vi har tidligere skrevet om, at "stærk er det nye tynd" - altså at de nye tendenser går imod, at vi skal se veltrænede ud i stedet for at være tynde.

Vil du være stærk og veltrænet, når du trækker i bikinien, er det ikke et øjeblik for tidligt at komme i gang med træningen nu. Skal du opnå hurtige resultater, må du gå i gang med det samme og være vedholdende. Så vil du kunne se resultat af den svedige indsats i løbet af fire-seks uger. Lav disse to øvelser efter dette fem-dages program:

Birgitte Nymann

Dag 1

10 benbøjninger

10 armstrækninger

Gentag fem gange

Dag 2

Pause

Dag 3

6 benbøjninger

6 armstrækninger

Skift hele tiden mellem de to øvelser efter seks gentagelser - i alt 10 minutter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dag 4

Pause

Dag 5

50 benbøjninger

30 armstrækninger

Lav så mange gentagelser i træk, som du kan. Hold pause og forsæt, lige så snart du kan igen. Når du er færdig med benbøjningerne, går du til armstrækningerne.

Begynd forfra!

Læs også: 10 tips til en sund sommer

Armstrækninger

Stå på alle fire på gulvet. Sug maven ind mod rygsøjlen, så mavemusklerne støtter rygsøjlen. Armene placeres bredt uden for skulderbreddes afstand. Hold hovedet i naturlig forlængelse af rygsøjlen og sørg for, at kropsvægten er fremme på armene og ikke på benene.

Bøj så ned i armene, til næsen rører gulvet. Stræk armene igen. Husk at holde kropsvægten fremme på armene! Sæt eventuelt knæene på en sammenrullet træningsmåtte eller et sammenrullet håndklæde.

Benbøjninger

Stå i lille bredstående med fødderne pegende skråt ud til siden. Stå med god kropsholdning og spænd en smule i maven. Bøj så ned i knæene, til du kan nå gulvet med fingerspidserne. Tjek, at knæene peger i samme retning som fødderne, så du ikke vrider i knæene. Stræk benene til udgangsstilling igen.

Læs også: Udendørs træning gør dig glad

Sponsoreret indhold