Slankekure

Bliv slank med kvindelist

2. november 2010 af Mette Flindt, SlankeDoktor.dk
Vidste du, at du kan slanke dig ved at bruge kvindelist?
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Vidste du, at du kan tabe dig ved at bruge kvindelist? De små tricks, vi kvinder kan bruge i hverdagen, og som vi har det sjovt med, er nemlig rigtig effektive, når det kommer til at blive strammet op og få forbrændt lidt ekstra kalorier.

Vi giver dig derfor de 5 mest slankende kvindetricks:

Tag på date: Hvis du er single, så se at få arrangeret en date, og hvis du er afsat, så tag kæresten under armen og med i byen.
Undersøgelser viser nemlig, at kvinder spiser mindre og sundere, når de er på date med en, de kan lide.

Frem med attributerne: Det er ikke kun din mandlige omgangskreds, der vil nyde godt af, at du retter ryggen og skyder brystet frem - det vil du også selv! Ikke nok med at du ser slankere og flottere ud, så opstrammer du også dine mavemuskler og styrker ryg- og skuldermusklerne.

På med stilletterne: Hermed en undskyldning til at gå ud og investere i et par flotte, høje stiletter. Stiletter giver dig nemlig ikke kun flotte lange ben, men de toner også dine muskler i lægge og lår.

Gør dig lækker: Giv dig god tid til at lægge make up, rede hår og vælge tøj. Du forbrænder nemlig små 100 kalorier i smukkeseringsprocessen - husk at spænde i mavemusklerne når du står foran spejlet, så forbrænder du ekstra.

Kys: Find tilbage til din teenagetid, hvor du kunne kysse i timevis. Du forbrænder nemlig 70 kalorier på en times kysseri, og mon ikke også at din bedre halvdel vil synes om initiativet.

Læs meget mere om Slankeklubben og meld dig ind her!
Sponsoreret indhold