Slankekure

Det går forrygende

14. januar 2010 af Marianne Knudsen
Slank i 2010: Lenes første uge
Foto: Morten Mejnecke
Foto: Morten Mejnecke

STARTVÆGT: 87 KILO
ØNSKEVÆGT: 70 KILO

DET STÅR VÆGTEN PÅ NU: 84,6 KILO

Halvanden uge inde i kuren, og det går forrygende, lyder meldingen fra 27-årige Lene.
Hver morgen stiller hun sig på sin nyindkøbte badevægt, og indtil videre får resultatet på displayet hende kun til at smile stort. Knap tre kilo er der nemlig forsvundet siden slankekuren begyndte den 4. Januar.

KOST:
- Jeg må indrømme, at jeg gik rundt og var småsulten de første dage. Især er det alt for lidt morgenmad, jeg må spise. Kun 1½ dl havregryn er bare ikke nok til mig, siger Lene, der derfor har valgt at spise en dl mere for ikke at gå kold inden frokosten. Hun har fået en madplan af diætisten, og den har hun nøje fulgt.
- Men det er ikke ret meget mad, jeg må spise. Min søn på ti måneder spiser mere end mig. Det går dog bedre nu, jeg har vænnet mig til at drikke et glas vand, når jeg mærker sulten, og det hjælper faktisk.

MOTION:
- Jeg har været ude at løbe for første gang i mit splinternye løbetøj. Tre km blev det til. Min kæreste Brian og jeg har meldt os til et løbetræningsprojekt i Odense. Hver mandag aften skal vi af sted og løbe et vist antal kilometer. Det er meningen, at man til sidst bliver i stand til at kunne fuldføre et maraton, men nu må vi se …

FØRSTE UDFORDRING:
- Jeg var i sidste uge til sølvbryllupsfest. Jeg havde frygtet det, men det gik rigtig godt. Jeg tog kun en lille portion af hovedretten, og kun én gang. Jeg drak også tre glas iste, men resten af dagen stod den på vand. Så alt i alt synes jeg selv, at jeg klarede det flot.

SKRIFTESTOLEN:
- Jeg har syndet. En dag var jeg så sliksulten, at jeg næsten ikke kunne holde det ud. Så jeg har spist 8 lakridspoletter og seks guldkarameller.

Læs også: Søde sager uden sukker og mel
 

Sponsoreret indhold