Slankekure

Det går for langsomt

21. januar 2010 af Marianne Knudsen
Slank i 2010: Malenes anden uge
Foto: Morten Mejnecke
Foto: Morten Mejnecke

STARTVÆGT: 97 KILO
ØNSKEVÆGT: 75 KILO

DET STÅR VÆGTEN PÅ NU: 93,9 KILO

- Det går den rigtige vej, men jeg synes, at det går lidt for langsomt. Jeg kunne godt ønske mig, at jeg havde tabt mig lidt mere, lyder det utålmodigt fra Malene. Hun har ligget syg et par dage, men følger stadig kuren til punkt og prikke.

KOST:
Det har været lidt hårdt at komme i gang efter julen og vænne sig til, at jeg fx ikke skulle have noget til aftenskaffe. Det er da hyggeligt med lidt slik til X-factor fredag aften, men i stedet spiser jeg en dl nødder, og det tager den værste trang til slik. Det er klart blevet nemmere at styre, og jeg synes, det er dejligt, når jeg hver aften går i seng og kan sige til mig selv, at jeg ikke har rørt noget usundt overhovedet.
Aftensmaden står jeg for, og det kan være lidt anstrengende at skulle finde på hver aften, og især hvis det skal gå hurtigt. Det kan være fristende bare at snuppe en toast med ost, men det taber jeg mig jo ikke af. Nu har jeg så har fundet nogle gode opskrifter på en tomatsuppe og en grønsagssuppe, som jeg laver helt fra bunden. Vi spiser i hvert fald suppe én gang i ugen.

MOTION:
Så er vejret blevet bedre, og jeg har været ude at løbe en enkelt gang. Det var dejligt at komme i gang med løbetræningen igen, og jeg har faktisk meldt mig til IFORMS kvindeløb i april.
Fitnesscentret bliver aldrig mig, men jeg kommer der. I sidste uge var jeg der et par gange. Og så har jeg fået øvelser af Slankeklubben, som jeg kan lave derhjemme på stuegulvet.

UDFORDRING I UGEN:
Jeg har haft en forfærdelig sukkertrang i et par dage, og det har virkelig været hårdt ikke at give efter for den. Så jeg har været ret pirrelig i nogle dage, for jeg har jo altid bare spist en kage eller noget slik, når jeg har følt trang til det, været ked af det eller stresset over et eller andet.

SKRIFTESTOLEN:
Jeg har spist et lillebitte stykke solbærtærte, da vi besøgte min mands mormor. Og så har jeg drukket en cola light en aften. Jeg ved ikke, om det er så skidt med colaen, men jeg havde dårlig samvittighed bagefter.

Læs også: Røræg med ristet tun
 

Sponsoreret indhold