Slankekure

Dyrk Yoga

3. april 2013 af Line Laursen
Det giver ny energi.

Hører du til dem, som har nok at se til med arbejde, hjem og familie, og som indimellem godt kunne trænge til en energi-indsprøjtning, så kunne løsningen måske være yoga.

For nogle år siden havde jeg over en lang periode arbejdsuger på mindst 50-60 timer. Jeg var konstant træt og uoplagt og fik sjældent noget ud af den tid, hvor jeg endelig havde fri. Men en dag fik en veninde mig overtalt til at gå med til yoga. Vi gik fast en gang om ugen, og fra det øjeblik vendte alting. Ikke alene oplevede jeg at få energien tilbage, jeg blev også mere smidig og fik mindre ondt i ryggen.

Jeg kunne være træt, når jeg kom hjem fra arbejde, og nogle gange orkede jeg næsten ikke at tage af sted til yoga, men efter 1½ time med yoga var jeg så frisk, at jeg kunne finde på at løbe hjem - noget jeg ellers ikke brød mig om dengang. Nu har jeg holdt pause fra det i nogle år for at få tid til at undervise. Men for et par uger siden var jeg på La Santa Sport, hvor jeg prøvede det igen; og jeg oplevede fuldstændig den samme virkning som sidst.

Derfor har jeg besluttet, at det er en af de ting, jeg vil gå til igen. Lyder det som noget for dig, så træk en time eller to ud af din kalender hver uge og brug den på dig selv. Yoga udbydes på de fleste daghøjskoler og aftenskoler.

Få Lines bedste styrkeøvelser

Sponsoreret indhold