Slankekure

Ferien var svær

13. august 2010 af Anne-Marie Zimmerman
Anne-Marie har taget feriekilo på

Startvægt: 117 kg

Nuværende vægt: 113,3

Start BMI: 40,5

Nuværende BMI:

Nuværende taljemål: ?

Nuværende hoftemål: ?

KOST:
Jeg vidste det desværre godt. Jeg har taget nogle feriekilo på, og hvor er det dog surt - men fuldkommen selvforskyldt. Jeg kunne ikke lade den lækre toskanske mad være. Eneste pluspunkt er, at jeg nu ærgrer mig så meget, at jeg er sprunget op på hesten fra dag 1 jeg kom hjem og har spist sundt.


MOTION:
Gik rigtig meget i løbet af ferien, men løbeturene, som ellers var planlagt, faldt sammen med andre aktiviteter, som ikke altid var lige "motionsrigtige" (herunder kan nævnes strandbesøg, vinsmagning og madlavningskursus. Jeg har dog allerede løbet 3 par gange, siden jeg kom hjem, og nu hvor arbejdet igen er begyndt, har jeg genoptaget min 2,5 km. gåtur i frokostpausen.


Anne-marie og slankeklubben

Anne-Marie tester Slankeklubben. Du kan følge hendes op- og nedture her på hjemmesiden. Nye indlæg hver fredag.

SKRIFTESTOLEN:
Selvom jeg (tro det eller ej) har holdt igen i ferien, kan jeg se hvor meget motionen også betyder for vægttabet og centimeterne. Jeg må lukke døren med vægtforøgelsen og fokusere på, at de ekstra kilo smides hurtigt, da de jo ikke har siddet så længe…OP PÅ HESTEN!

UGENS UDFORDRINGER:
Der har været 2 uger fyldt med dem, og en rygrad som viste sig i den ånd, som passer til Italien hvor jeg befandt mig - slatten spaghetti, absolut intet tegn på al dente!

Anne-Maries første uge

Anne-Maries anden uge

Anne-Maries tredje uge

Anne-Maries fjerde uge

Anne-Maries femte uge

Anne- Maries sjette uge

Anne-Maries syvende uge

Anne-Maries ottende uge

Anne-Maries niende uge

Om Anne-Marie

Sponsoreret indhold