Slankekure

Fladt hår

18. juli 2008 af Redaktion
Maj vil gerne have mere fylde i sit hår.

Kære Dennis.
Jeg har altid haft meget fint hår (ikke tyndt, men fint) uden antydning af fald eller krøller. Da jeg var yngre, og krøller var moderne, havde jeg ofte permanentkrøller, da de gav fylde til mit ret markerede ansigt. Nu er det jo ikke moderne mere, og jeg har prøvet alle mulige former for etageklip, men uden det store held.

Jeg har også prøvet forskellige stylingprodukter med volumen uden særlig effekt. Tidligere kunne man få en Minivac, en mild form for permanent, der blot løftede og gav fylde til håret. Findes den stadig? Jeg håber, at du har et godt råd til mig.

Mange venlige hilsner Maj

Hej Maj.
Tak for dit brev. Du har fuldstændig ret i, at man tidligere kunne få en Minivac, der gav håret fylde. I dag hedder det bare en let permanent, så den mulighed har du stadig. Derudover er der mange permanenter på markedet, som er skånsomme ved håret og giver et blødt og naturligt look - samt den ekstra fylde.

Men der er også mange gode stylingprodukter, som burde kunne give dit hår mere volumen. Det er bare vigtigt, at du bruger stylingprodukterne rigtigt, for der er meget forskellige brugsanvisninger til volumenspray, skum og voks. Prøv at få din frisør til at instruere dig, og ellers kan du overveje den lette permanent. Jeg ønsker dig held og lykke.

Hilsen Dennis


LÆS OGSÅ:

Spørg Dennis: I tvivl om min bryllupsfrisure

Spørg Dennis: Små hår i ansigtet

Sponsoreret indhold