Slankekure

Frugt kan ødelægge dit vægttab

22. oktober 2012 af Ude og Hjemme Slankeklubben, Foto: All Over Press
Frugt og grønt er sundt og et bedre alternativ til slik og søde sager. Men du kan blive fed af frugt, hvis du ikke passer på. Dette skyldes den store mængde frugtsukker, frugt indeholder. Derfor anbefales det, at man ikke overstiger 300-400 gram dagligt.

Mange tror fejlagtigt, at frugt kun er sundt. Det er ikke rigtigt. Hvis du spiser for meget frugt, kan det faktisk gå hen og vælte et vægttab.

Det skyldes, at der er en del sukker i frugt. Og selvom frugtsukker er bedre end almindeligt hvidt sukker, så feder begge typer desværre lige meget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Få her 5 enkle smutveje til en slank og sund krop

Tab dig nu!
Ude og Hjemme Slankeklubben


Start dit vægttab i dag:www.udeoghjemme.dk/slankeklubben

Det anbefales derfor, at det daglige forbrug ikke overstiger 3-400 g. Det er en generel anbefaling, og det skyldes, at hvis du har en hårfin balance i forhold til dit vægttab, så er det også de hurtige kulhydrater, der må spares lidt på.

Men som med så meget andet i kosten er det individuelt, og det afhænger af, hvor meget du forbrænder i løbet af en dag.

Spis forskellige slags frugt og grønt

Du kan aldrig spise for mange grøntsager. De er fulde af fibre og gode vitaminer og mineraler. Et godt fif er at gå efter at spise mindst 500 g om dagen og gerne flere.

For at være sikker på, at du får nok grøntsager, skal disse helst på menuen to gange om dagen. Jo flere fibre, der gemmer sig i dine grøntsager, jo mere tæller de i regnskabet, og jo flere forskellige farver du vælger, jo flere antioxidanter får du i kosten.

Her får du 6 tips til sunde snack og søde sager

Eksempler på de bedste typer er fx: Porre, pastinak, gulerod, rosenkål, grønkål og broccoli - altså især vintergrøntsagerne som vi kommer tæt på nu.

Det er godt at spise både frugter og grønsager - og spise mange forskellige slags. Det er sandsynligvis samspillet mellem vitaminer, mineraler og andre stoffer i frugt og grønt, der har en forebyggende effekt.

Men pas på at mængden af frugt ikke bliver for stor. Det giver hurtigt for mange kalorier og ødelægger dit vægttab.

Få 10 opskrifter på sunde kager

Skal du passe lidt på vægten, så undgå det bliver for surt - prøv en af de 10 opskrifter på lækre kager og desserter fra Slankeklubben i galleriet nedenfor.

Meld dig ind i Slankeklubben i dag og få mange flere opskrifter på lækker mad samt råd og vejledning.

Sponsoreret indhold