Slankekure

Hold øjenbrynene pæne

8. april 2013 af Redaktionen / Video: Christina Christensen & Peter Vintergaard
Det kan være svært at holde øjenbrynene lige og pæne med pincet - for slet ikke at tale om smerten. Derfor tester vi nu den nye øjenbrynspen fra Veet - en voks, som hjælper med at holde de små hår væk.
Louise tester Veet øjenbrynspen
Louise tester Veet øjenbrynspen

Annonce

Vi har fået 19-årige Louise til at teste Veet Øjenbrynspen. Sammen med en række andrer piger tester hun diverse produkter fra Veet over de næste uger, hver gang gennem en lille video, hvor du også kan blive klogere på fremgangsmåden og høre den unge piges dom.

Louise har meget mørke bryn, og skal derfor pleje dem hver dag. Her viser hun, hvordan man anvender Veet Gel Wax - Veet's nye hårfjerningsprodukt til ansigtet. Veet Precision Wax & Care gør det let for dig at få et professionelt voksresultat hjemme. Med Veet fjerner du nemt og præcist uønsket hår i ansigtet.

Veet Precision Wax & Care er specielt velegnet til både overlæbe, hage og øjenbryn. Veet efterlader huden glat og blød og resultatet holder op til 28 dage. Alle Veets produkter lever op til kosmetiklovgivningen, er uden parabener og dermatologisk testet.

Se Louises test her:

Sponsoreret indhold