Slankekure

Humøret er i top

28. januar 2010 af Marianne Knudsen. Foto: Morten Mejnecke
Slank i 2010: Første milepæl. Lene har tabt fem kilo

STARTVÆGT: 87,1 kg
ØNSKEVÆGT: 70 kilo

STATUS: 82,1

- Jeg er i så godt humør, fortæller Lene, der har tabt sig fem kilo, siden slankekurens begyndelse. Hun er kommet ind i en god rytme, hvor den sunde kost er blevet en naturlig del af hverdagen, og så er der også kommet godt gang i motionen.

KOST:
Vi laver udelukkende mad efter Slankeklubbens opskrifter. I denne uge har vi blandt andet fået tomatsuppe og mørbradgryde - og altid med masser af salat eller grøntsager til. Vi skal have gæster i weekenden, og det bliver også en middag, der er lavet efter en slankeopskrift.

MOTION:
Jeg har meldt mig til endnu et løbearrangement. Det hedder "Løb med avisen", og foregår tirsdag aften. Så nu er jeg meldt til løb både mandag og tirsdag aften, for så kommer jeg af sted.
Min søster og jeg har også meldt os til Kvindeløbet 2010 i Odense i juni. Her skal vi løbe fem kilometer.

UDFORDRING I UGEN:
Turen til Lalandia i sidste uge var lidt af en udfordring, for når man er på ferie, har man lyst til at spise, hvad man vil. Vi var ude at spise to gange, hvor der var buffet, og det var da lidt fristende med alle de retter. Men jeg blev selv overrasket over, hvor mange grøntsager jeg ubevidst havde øst op på min tallerken. Og så tog jeg kun en portion. Det ville jeg aldrig have gjort tidligere.

SKRIFTESTOLEN:
Jeg spiste to softice på ferien, men jeg føler faktisk ikke, at jeg har syndet. Jeg ser det mere som en gulerod, fordi det går så godt med min kur. Jeg ved nemlig nu, at jeg kan modstå fristelsen, når det gælder.

Læs også: Opskrifter på sund fastfood

Sponsoreret indhold