Slankekure

Ingen labre larver til mig

18. april 2013 af Anne-Marie
Anne-Marie er kommet godt fra start - selvom fristelserne har stået i kø. Minus 1,2 kilo på den første uge.
Foto: Gregers Overvad
Foto: Gregers Overvad

Start vægt: 117

Nuværende vægt: 115,8 (tabt 1,2 denne uge)

Start BMI: 40,5

Nuværende BMI: 40,1

Jeg har gået og glædet mig til at komme i gang med den sundere livsstil (fik også sagt ordentligt farvel i weekenden til den "gode" mad host host). Jeg har fået min kostplan og har nu været i gang i en uge og jeg synes selv, at jeg er kommet rigtigt godt fra start. De første par dage følte jeg mig lidt træt, men efterhånden har jeg faktisk fået mere energi.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

KOST:
Jeg forsøger at undgå sukker og hurtige kulhydrater som hvidt brød, pasta, ris og kartofler - så ingen Labre Larver til undertegnede, jeg bruger sødemiddel på havregrynene osv. Følger min kostplan og prøver at gøre indtastningen af kost og motion på slankedoktor.dk til rutine.

anne-marie og slankeklubben

Anne-Marie tester Slankeklubben. Du kan følge hendes op- og nedture her på hjemmesiden. Nyt indlæg hver fredag.

MOTION:
Har været ude at løbe onsdag, søndag og tirsdag, små 3 km. hver gang i meget langsomt tempo J. Det er jo en dejlig følelse bagefter.

SKRIFTESTOLEN:
Har desværre syndet i weekenden, da jeg var på venindebesøg lørdag og til fødselsdag søndag. Der er derfor røget alt for meget rødvin ind på kontoen, tilsat en smule lagkage og en knivspids "forkert" mad… spiste dog både færre og mindre portioner end jeg normalt ville have gjort, har holdt mig fra smør, fede dressinger og diverse chips/slikskåle…

UGENS UDFORDRINGER:
Vil nærmest sige at de har stået i kø! Frokost med kolleger, venindebesøg lørdag og til fødselsdag søndag, der blev serveret meget lækker mad, men synes selv jeg var god til at holde mig fra de værste ting - vil sige at jeg har spist med omhu - og vægten viser jo også fremgang, så alt i alt er vi vist på rigtig kurs.

Sponsoreret indhold