Slankekure

Jeannette har smidt 14 kilo

29. oktober 2010 af Jeannette Gadegaard
Jeannette har prøvet det meste for at tabe sig - uden det store succes. Det ændrede et forløb hos Slankedoktor.dk

Jeg begyndte at tage meget på efter min anden fødsel. Før den tid kunne jeg spise slik og kager i store mængder uden at tage på. Men efter min anden fødsel var jeg blevet 30 år, og vægten begyndte hurtigt at accelerere.

Blev kaldt tyk
Jeg vidste godt selv, at jeg var blevet for tyk, men valgte at lukke øjnene for det. Imens prøvede jeg slankepiller fra lægen, pulver, plaster og hvidkålskuren, alt sammen uden held. Jeg tog endda til psykolog for at få hjælp. Hun sagde til mig, at jeg selv sad med nøglen til at tabe mig. Jeg opgav, men da jeg begyndte at få slidgigt i knæ og hofter, skulle der gøres noget. Lægen på Gråsten Gigthospital sagde direkte til mig, at jeg var for tyk, og det var derfor, at mine knæ gjorde ondt. Det sved i mig at blive kaldt tyk, men jeg vidste godt, det var sandheden.

Skræddersyet kostplan
Jeg valgte så, opgivende på forhånd, at melde mig ind på SlankeDoktor.dk, både fordi at jeg bor langt fra en diætist, men også fordi det gav mig mulighed for at være anonym. Jeg fik en supergod diætist, og jeg valgte med det samme at fortælle, at jeg sloges med en spiseforstyrrelse, som der nok er mange, der læser dette, der måske kan nikke lidt genkendende til. Diætisten lavede en skræddersyet kostplan til mig med masser af grønsager, frugt, groft brød, havregryn og magert kød.

MELD DIG IND I SLANKEKLUBBEN

Gåture giver voksentid
Jeg spiste efter kostplanen nogle uger, og følte mig overraskende meget mæt af alle de fibre, jeg fik fra grønsagerne. Dog tabte jeg mig ikke så meget. Så valgte jeg at trække min mand og hund med på lange gåture hver eftermiddag. Vi har voksentid på de gåture. Børnene har selv fritidsinteresser, så de nyder mor og far ikke er hjemme.

Har inspireret hele familen
Jeg blev meget gladere, og jeg fik meget mere selvtillid, og folk begyndte at kommentere, at jeg havde tabt mig og så godt ud. Jeg har formået at tabe 14 kilo og er næsten blevet min slidgigt kvit. I dag går jeg stadigvæk gode, lange tur næsten hver dag. Min søn er blevet så inspireret, at han har tabt 10 kilo hvalpefedt og er kommet i kanon god kondition. Min datter lever også sundere. Hun har nu aldrig vejet for meget, men er alligevel bevidst om, hvad der er sundt. Min mand også har overgivet sig til at spise grønsager og løber nu jævnligt på løbebånd samt går ture med mig.

Slankeveinder har tabt 60 kilo tilsammen

Stor opbakning fra vennerne på internettet
Jeg har helt glemt at nævne mine gode venner på SlankeDoktor. Jeg kunnet ikke have klaret det uden deres opbakning, og jeg tror også, at jeg har kunnet støtte dem. Jeg har nu været medlem i 3 år og vil fortsætte mit medlemskab i en del tid endnu. Det er min støtte til ikke at komme til at

 

Sponsoreret indhold