Slankekure

Jeg skal altså have Pepsi Max

11. juni 2010 af Annesofie Johnsen
Annesofie prøver med postive tanker, og det lykkedes.

Startvægt: 97

Nuværende vægt: 95,5

Start BMI: 33,5

Nuværende BMI: 33,5


Motivationen

Modsat sidste uge er motivationen helt i top, jeg er glad og tilfreds med, hvad jeg har gang i og synes ikke, at det har været så svært.
Tror måske også dette skyldes, at jeg har tabt 1,5 kg og et par cm... så vægten hedder nu 95,5 - WUhuu

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kosten
Jeg synees ikke selv, jeg har været for god til at følge min diætists råd, men når jeg har fulgt dem, har det givet pote. Jeg drikker dog stadig Pepsi Max, men jeg er blevet bedre til at spise salater, faktisk masser af salater.

Motionen
Jeg cykler frem og tilbage til arbejde som altid og bare det, syntes jeg er hårdt, så når jeg møder på arbejde er jeg helt lilla i hovedet og sveder som et S… ! men det har jeg hørt er godt, så ved man jo, at man yder noget... Jeg har ikke været i motionscenter i denne uge, men jeg har taget mig selv i at tage de hårde trapper ( bor på 4 sal) 2 gange ( hvor jeg også puster og stønner som en gal op af )...

Annesofie og slankeklubben

Annesofie tester Slankeklubben. følg hendes op- og nedture her på hjemmesiden. Nye indlæg hver fredag.

ÅhÅhh'R
I denne uge har der været et par åhåhh'r - dvs. fristelser.
Jeg har fået lidt is (yoghurt-is) og en skål blandet slik.
Men det har været i begrænsede mængder, for hver gang jeg har fået søde sager, har der været en stemme, som har sagt nej, Annefiie, og så har jeg lagt det fra mig.

Tænker
- Men så tænker jeg også, hvorfor er det at en kur altid bliver sat i forbindelse med det dårlige, en kur betyder jo, at man er i gang med at gøre noget godt for sin krop og sind for den sags skyld.
Dit selvværd og din selvtillid bliver jo bedre. Det handler om at gøre kuren til en livsstil, hvor man for det første bliver pænere at kigge på, man kommer jo til at stråle af selvværd, og man bliver mæt hele aften I stedet for 1 time... Haha

Annesofies første uge

Annesofies anden uge

Om Annesofie

Sponsoreret indhold