Slankekure

Kajak - slankende vandsport

23. august 2010 af Redaktionen, SlankeDoktor.dk
Sensommeren kan bruges til andet end at slikke sol på stranden. Det er det oplagte tidspunkt til at udforske nye sportsgrene og gerne noget, du kan dyrke ved vand og strand.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Hvad er en kajak?
De fleste kender nok kajakken som grønlændernes jagttransportmiddel. Dog er de kajakker du vil støde på i de fleste danske klubber ikke af træ men af glasfiber.

Kajakroning er de seneste år blevet meget populært da det er en god måde at opleve naturen på samtidigt med at man får rørt sig. Det er nemt at lære at sejle kajak, så det er også en god sport for dig som er begynder på vandsportsområdet. Kajak kan nemlig både dyrkes som hyggesport og som konkurrencesport.

Læs også: Sæt forbrændingen i vejret

Hvorfor skal jeg ro kajak?
Kajak er effektiv træning for stort set hele overkroppen; mave, ryg, skuldre, arme og konditionen.

Hvordan kommer jeg til at ro kajak?
Har du fået lyst til at prøve at ro kajak, så kan du med fordel læse mere om sporten på kano-kajak.dk, en google søgning kan også bringe dig i kontakt med en kajak klub i nærheden af dig.

Mette Flindt, motionsekspert på SlankeDoktor.dk tilføjer:
" Kajak er en fornuftig aktivitetesform, som kan give dig fredsfyldte ture på vandet hvor tankerne kan flyve eller sjove timer med familie og venner på korte eller lange ture. Du bestemmer selv intensitet og effekt og det er derfor en sport for ALLE! "

Læs også: Kom i gang med at løbe

Sponsoreret indhold