Slankekure

Kom i gang i hverdagen

3. januar 2011 af Marie Tromborg Petterson, Alive.dk
Hverdags-aktiviteter er en stor fedtsluger, så rør dig to gange i timen i løbet af en arbejdsdag.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Hverdagsaktiviteter er den største fedtsluger. Selv små aktiviteter som husligt arbejde eller at tage trappen i stedet for elevatoren, når du skal bytte dine julegaver, tæller med i motionsregnskabet.
Målt pr. minut tåler udbyttet af hverdagsaktiviteter ikke sammenligning med løb, aerobic og andre intensive træningsformer. Men hverdagsaktiviteten hiver stikket hjem ved sit store omfang for mange af de danskere, der ikke dyrker meget motion, skriver iform.dk

Gør din mad sundere

Planlæg de små aktiviteter
For at få udbyttet af hverdagsaktiviteten er det vigtigt, at du får den planlagt. Ligesom med træning kommer resultaterne ikke af sig selv, men som konsekvens af at du aktivt opsøger mulighederne for at få rørt dig.

Meld dig ind i SlankeKlubben nu og få en smart stavblender - for 0 kr.!

Det kan være at rejse sig lidt hyppigere ved hæve/sænkebordet, gå ud med skraldespanden, bevæge sig ned til kollegerne, støvsuge og andre former for mere eller mindre spontan aktivitet. Sæt som mindstemål, at du får rørt dig mindst to gange i timen hen over arbejdsdagen. Hvis du er aktiv i det små i 30 minutter om dagen, kan du faktisk smide 150 gram fedt om ugen.

Sponsoreret indhold