Slankekure

Is-kuren: Endelig gang i vægttabet

12. juli 2018 af Marianne Knudsen, Foto: Morten Mejnecke
Camilla havde sine betænkeligheder, inden hun gik i gang med at teste Is Kuren. Hun frygtede, at hun ville tage på i stedet for at tabe sig. Men tre dage med masser af is satte tværtimod gang i hendes vægttab, der ellers har stået stille længe.
is-kuren

Is Kuren strider imod alt, hvad Camilla har fået indprentet af sin personlige træner. Slut med slik, kage og is har det lydt de seneste fire uger, hvor hun har givet den gas i træningscentret og droppet Maraboupladen om aftenen. 

Det HAR givet resultater. 43 centimeter er barberet af livvidden. Men vægten har til gengæld overhovedet ikke bevæget sig. Og selv om Camilla både kan mærke det på sit tøj og har fået komplimenter fra omgivelserne, er det bare som om, at det er det tal på vægten, der betyder mest. 

– Der sker bare ikke noget, og det må jeg indrømme er en smule demotiverende, sukker Camilla, der spurgte sin træner om lov, inden hun sagde ja til at teste Is Kuren for Ude og Hjemme. 

For hun ville nødig ødelægge sit hårde arbejde eller den bevidsthed, der også er fulgt med, efter at hun har lagt sine kostvaner om.

Læs også: Cecilie Hother på 5:2 kuren

Kun slik til pigerne 

– Førhen tænkte jeg jo på chokolade, så snart jeg var stået op. Det gør jeg ikke mere. Det hjælper også, at jeg heller ikke længere har det i skabene. Det eneste slik, jeg køber, er til mine piger, og jeg sørger for, at det er noget, jeg ikke gider at spise alligevel. Jeg synes faktisk, at det er rart at spise sundt, og jeg glæder mig virkelig hver dag til at skulle hen at træne. Det er ikke bare noget, der skal overstås som tidligere, siger Camilla.

Hun har ellers forsøgt nogle gange på at tabe sig med hjælp fra forskellige slankekure, men hun er aldrig rigtig kommet godt i gang, før hun har droppet det hele igen. Men nu, hvor hun nærmer sig de 30, er de ekstra kilo på sidebenene blevet et større og større irritationsmoment for hende. 

– Jeg ved ikke, om det er en form for midtvejskrise, men det betyder mere end nogensinde for mig at slippe af med min overvægt. Jeg er blevet træt af at se på, at alle andre kan tabe sig, og selv om jeg faktisk er meget aktiv hver dag på grund af mit arbejde som tjener, bliver jeg bare ved med at veje det samme. Nu skal det være. 

Camillas mål er at tabe 10 kilo – og helst inden sommeren er helt forbi, så hun også kan nå at nyde at ligge på stranden i bikini. 

Og efter at have testet Is Kuren i bare tre dage er der allerede barberet 2,1 kilo af – til Camillas store overraskelse.

– Det var virkelig underligt at få lov til bare at spise masser af is – selv til morgenmad, griner hun og indrømmer, at hun faktisk var nødt til at levne en af dagene, fordi hun ikke kunne spise hele den portion, som hun gerne måtte spise. 

Perfekt kickstart

Undervejs var hun stadig skeptisk, for da hun efter første dag steg på vægten, var der ikke sket noget som helst, og hun regnede derfor med, at det her var endnu en slankekur, hun kunne tilføje til sin liste over mislykkede kure. 

Men dagen efter gjorde hun store øjne. Hun havde tabt et kilo! 

– Altså, nu er der ikke sket noget som helst i 4 uger, og så går jeg på en iskur og taber over 2 kilo på tre dage. Det er da vildt, udbryder Camilla, som i den grad har fået et boost til at fortsætte sin kamp med kiloene. 

– Jeg var motiveret inden Is Kuren, men jeg må sige, at den lige har givet mig et ekstra skub. For selvfølgelig skal jeg ikke spise is nu, men tilbage til min kostplan. Men som en kickstart til at tabe sig passer Is Kuren da perfekt her om sommeren, lyder det fra Camilla.

Det får du i ugens blad:

  • Den HELT store guide
  • Madplan
  • Lækre opskrifter

Sponsoreret indhold