Slankekure

Løb slanker lårene

21. september 2009 af Redaktion. Foto: Colourbox
Flad slank mave, men store lår. Hvad stiller man op?

Jonna E., Viborg:
Efter to børnefødsler var der kommet alt for mange kilo på, som var svære at slippe af med. Jeg har prøvet utallige kure, som regel med få kilos vægttab, men har altid taget det hele på igen.

Gennem det sidste år har jeg nu tabt mig otte kilo på din proteinkur, og et helt nyt liv er begyndt for mig. Jeg har ingen problemer med at holde vægten nede på 62 kilo, og mit BMI er 22, så det er jeg ekstremt glad for.

Mit problem er, at jeg altid har haft en meget udtalt pæreform med for meget fedt på lår og hofter, og det er blevet værre med fødslerne. Min læge udbrød ligefrem: "Ja, det ser sgu da ret specielt ud", og det skyldes, at jeg nu er særdeles slank på overkroppen. Lidt af fedtet på lårene forsvandt på proteinkuren, men den virkede mest på maven, som nu er helt flad også hjulpet af daglige maveøvelser.

Læs også: kom igang med løbetræning

Mit spørgsmål er, hvad du kan anbefale for at gøre lårene slankere? I fitnesscentre reklamerer de med kostråd, der skulle punktslanke, men du har skrevet, at det er fup. Er der intet, der virker?

Kære Jonna!
Først og fremmest tillykke med det flotte resultat. Det er rart at høre, at så mange har glæde af Den nye Proteinkur (som kan hentes gratis på Ude og Hjemmes hjemmeside). Der er ingen tvivl om, at løbetræning kan slanke dine lår og hofter lidt, og noget af fedtet vil blive erstattet af muskler, og det er pænere.

For nylig har forskning udført af lektor Tine Tholstrup fra vores Institut for Human Ernæring vist, at kosttilskuddet CLA faktisk slanker på hofter og lår. Normalt er fedtet på de steder sundere end det, der sidder på maven, men i dit tilfælde kunne det være nyttigt.

Mange hilsner Doktor Slank

Sponsoreret indhold