Slankekure

Lone guider dig efter fedmeoperation

26. april 2011 af Redaktion
Efter fedmeoperationen kan du spise langt mindre. Derfor er det vigtigt at måltiderne er sat rigtigt sammen. Lone Severinsen er diætist og guider hver dag fedmeoperede

I Ude og Hjemme Slankeklub er diætist Lone Sehested Severinsen tilknyttet som ekspert på området om fedmeoperationer. Vi garanterer professionel vejledning til netop DIN situation..

Siden Lones dimission som diætist for 10 år siden, har hun arbejdet som diætist inden for såvel det offentlige som det private, hovedsagligt med specialerne overvægt, hjerte-kar-sygdomme og diabetes samt vejledning af personer før og efter en gastric bypass.
Lone har stor erfaring fra forskellige hospitaler, men også livsstilscentre og som brevkasseredaktør. Hun har arbejdet hos SlankeDoktor.dk (Slankeklubbens samarbejdspartner) siden 2004, og holder meget af det, da brugerne er gode til at åbne sig og skrive, så hun har mulighed for at vejlede målrettet.
Slankeklubben

Hvordan kan Slankeklubben hjælpe dig?
91 % af vores medlemmer taber sig! Det unikke ved Slankeklubben er, at det fungerer som et online vejledningssite, hvor du kan få personlig vejledning fra Danmarks dygtigste eksperter inden for ernæring og motion. Medlemskaber med personlig vejledning koster fra 199 kr. md.

Som medlem af Ude og Hjemme Slankeklub får du:

  • Danmarks bedste kalorieberegner: Indtast mad og drikke
  • Personlig diætist og egen kostplan: Professionel hjælp
  • Slankevenner - du er ikke alene! Find venner i samme situation
  • Debatter, der batter! Få hjælp og støtte af andre brugere
  • Lækre slankeopskrifter. Her finder du tusindvis af nemme og lækre slankeopskrifter

Tilmeld dig Ude og Hjemme Slankeklubben i dag!

Sponsoreret indhold