Slankekure

Må kæmpe hårdere

17. marts 2010 af Marianne Knudsen
Slank i 2010: Rikke har kun tabt sig 400 gram siden sidste uge.
Foto: Morten Mejnecke
Foto: Morten Mejnecke

STARTVÆGT: 75 kg

ØNSKEVÆGT: 60 kg

DET STÅR VÆGTEN PÅ NU: 66,3 kg

Rikke har kun tabt 400 gram siden sidste uge, og derfor har hun tænkt sig at give den en ekstra skalle i den kommende uge for at nå målet om at tabe ti kilo på 12 uger.

KOST:
Jeg har meget travlt på mit arbejde, så jeg spiser ikke ret meget i løbet af dagen, fortæller Rikke, der for tiden kører rundt til landets Bilkabutikker for at opdatere kosmetikhylderne. - Jeg spiser først min frokost ved 16-tiden, når jeg er på vej hjem i bilen - så i løbet af dagen har jeg måske blot spist et æble eller et par gulerødder. Jeg mærker ikke engang sult, fordi jeg er så travl.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

MOTION:
Tre gange i motionscentret er det blevet til trods lange dage på arbejdet. Det er helt klart min veninde, der får mig af sted om aftenen, for jeg er træt, når jeg endelig når hjem. Men jeg kan faktisk godt lide at komme af sted nu, og jeg kan mærke, at min kondition allerede er blevet væsentligt bedre.

UGENS UDFORDRINGER:
Jeg har ikke nogen problemer med at sige nej tak til slik, kager og alkohol. Selv om min kæreste for eksempel drikker et glas rødvin, frister det mig ikke. Før hen drak jeg jo altid et glas om aftenen - men nu nøjes jeg med en kop kaffe.

SKRIFTESTOLEN:
Fem små lakridspastiller.

Læs også: 11 gode råd mod oppustet mave

Sponsoreret indhold