Slankekure

Malene er skrumpet 28 cm

8. april 2013 af Marianne Knudsen
Målebåndet afslører, at vægttabet på 6,5 kilo svarer til 28 cm
Foto: Morten Mejnecke
Foto: Morten Mejnecke

STARTVÆGT: 97 kg

ØNSKEVÆGT: 75 kg

DET STÅR VÆGTEN PÅ NU: 90,5 kg

Jeg synes, at det er blevet lettere at være på kur, for nu kan jeg endelig selv se, at der sker noget. Jeg har tabt 6,5 kilo indtil videre, og så har jeg målt mig forskellige steder på kroppen. Når jeg lægger det hele sammen, har jeg tabt mig 28 cm, og det synes jeg selv er ganske flot på seks uger.

KOST:
Vi er ved at få lavet nyt køkken, så vi må finde på alternativer mht. madlavning. Jeg har fx købt færdiglavet salat, og så har vi spist rugbrød til aftensmad. Jeg synes, det er lidt svært at finde på nyt mad hver aften, så vi spiser ofte de samme få retter.

MOTION:
Min søn Kalle har været syg i sidste uge og vågnede flere gange om natten, og det betød, at jeg var meget træt om dagen og slet ikke havde overskud til at dyrke så meget motion. Men i denne uge har jeg ferie og tænkt mig at give det en ekstra skalle.

UGENS UDFORDRING:
Jeg har været meget træt og virkelig haft lyst til noget sukker. Det er især, når jeg ikke får spist mine mellemmåltider, at trangen opstår.

SKRIFTESTOLEN:
Vi har været til fødselsdag, og jeg spiste et lille stykke æblekage. Jeg overvejede at tage to gange, men gjorde det ikke. Men det er lidt sjovt, for jeg har ofte en lille samtale kørende inde i mit hoved, hvor jeg siger for og imod at spise noget usundt.


Få en måneds gratis medlemskab af Slankeklubben

Sponsoreret indhold