Slankekure

Mine børn skal være stolte af mig

10. november 2009 af Janne Nordbo
Læs om Jannes fantastiske vægttab.

Jeg har nok altid været en smule buttet også som barn, men det har aldrig generet mig og jeg har altid fungeret godt socialt og været aktiv med idræt: var altid involveret i en masse sportsgrene - jeg ville det hele! Som teenager tog jeg gradvist mere og mere på. Jeg spillede håndbold til jeg var 12-13 år, men stoppede da spillertrøjen begyndte at stramme. Da var det pludselig ikke helt så sjovt længere!

91% af medlemmerne i Slankeklubben taber sig - vil du være med?

Men jeg tænkte ikke på det som et tab, da jeg på dette tidspunkt begyndte at gå i byen, til fester osv. og dette fyldte i min hverdag i stedet for. Min selvtillid har altid været god og klæder skaber jo som sagt folk og de kan skjule meget. Så det med vægten tog jeg mig virkelig ikke særlig meget af!

Overvægten blev et problem efter to graviditeter
Så mødte jeg min mand, blev gift og fik mine 2 dejlige unger, hvor jeg under begge graviditeter led af svær bækkenløsning og under den sidste med Karoline begyndte at få ondt i knæene. Nogle gange satte jeg mig simpelthen ned og græd af selvmedlidenhed når min store søn, der nu er 3 år, gerne ville lege med mig og jeg simpelthen ikke kunne!

Ugen før jeg fødte Karoline i september 2004 toppede vægten på 120 kg, men faktisk var kun de 6 kg fra denne sidste graviditet. Alle disse kg var fordelt over kun 160 cm i højden. Karoline blev født efter en hård fødsel som overvægtige ofte har.

Læs også: Slankeveninder tabte tilsammen 60 kilo

Da hun var 14 dage gammel kan jeg huske, jeg en morgen skulle vende mig i sengen og jeg rent faktisk dårligt kunne komme rundt,og især min mave blev næsten liggende på den anden side. Jeg fik jeg det så dårligt over det, og tænkte, at det her skal være løgn.
Om aftenen sad jeg og kiggede på nettet og faldt over SlankeDoktor.dk. Det blev begyndelsen på mit "bedre" liv.

Valget faldt på SlankeDoktor.dk
Det der tiltalte mig mest var, at jeg blev vejledt af uddannede diætister, der gav mig en generel kostplan. Det var ikke noget med, at jeg skulle spise leverpostej en gang om ugen, æg to gange o.s.v. Diætisten gav mig en generel vejledning i de mængder og fødevaretyper, jeg skulle spise.

Juleaften, altså ca. 3 måneder efter jeg meldte mig ind hos SlankeDoktor.dk, havde jeg tabt mig de første 10 kg og stille og roligt fortsatte kiloene med at rasle af. På dette tidspunkt havde jeg lært hvordan, jeg skal omgås mad. Mit største problem tidligere var mængden af mad: jeg har altid bare spist uden at tænke over det. Det har ikke kun været chips, slik og sodavand, jeg har taget på af, men min svaghed er ganske almindelig mad.

Kostdagbogen, som jeg skriver i hver dag, har hjulpet mig meget med dette problem. Med SlankeDoktor.dk har jeg lært at styre mit madforbrug ved at spise masser af grøntsager, som jeg seriøst elsker.

Netværket, jeg har fået gennem SlankeDoktor.dk er blevet mine venner, som jeg skriver med næsten dagligt og som er i samme båd som mig og som kan opmuntre hvis jeg har en dårlig dag. Og så er der alle dem, som bare lige kigger forbi og lægger en hilsen og siger man er til inspiration for dem. Det gør det hele værd!

Håndbold igen
Min søn gik på det tidspunkt til gymnastik og derigennem kom jeg til at snakke med hende, som var målmand på vores gamle håndboldhold og hun sagde til mig, at jeg burde starte igen. Uha, jeg var nervøs den første gang! Men at få idrætten tilbage i mit liv har været en af de store succeser i løbet af mit vægttab. Første gang jeg spillede kamp var jeg noget nervøs for om jeg kunne få bakset mig ned i spillertrøjen, men det kunne jeg!

De søde piger jeg spiller sammen med og det sociale sammenhold på holdet er guld værd! Når der er sæsonpause for håndbolden, går jeg til aerobic og sommetider løber jeg, hvilket jeg for 8 måneder siden aldrig drømte om at jeg ville komme til igen!

Mine børn skal være stolte af deres mor
Jeg har fået energien til at lege med min store dreng, og jeg nyder den tanke at mine børn skal vokse op og være stolte af deres mor. Jeg bliver aldrig mere den der bare ligger på sofaen og er stor, tung og passiv, det nyder jeg mit nye, aktive liv for meget til.

I dag vejer jeg 70 kg, så det er 50 kilo og masser af succeser siden jeg meldte mig til SlankeDoktor.dk. Nogle gange skal jeg lige knibe mig selv i armen - for kan det virkelig passe?

 

Sponsoreret indhold