Slankekure

Mors bearnaise opvejes af træning

25. juni 2010 af Anne-Marie Zimmerman
Vægten er nede med næsten et kilo i denne uge

Startvægt: 117 kg

Nuværende vægt: 113,2

Start BMI: 40,5

Nuværende BMI: 39,2

Nuværende taljemål: 111

Nuværende hoftemål: 131

KOST:
Det har faktisk kørt på skinner det meste af ugen, dog afbrudt af en lækker blåbærtærte med tilhørende café latte i Malmø lørdag eftermiddag + sushi om aftenen inkl. 2 Singha øl…Det kostede som forventet lidt på kontoen. Jeg drikker rigtig meget vand, især på arbejdet, hvor vi har en dejlig vandkøler. I weekenderne skal jeg dog virkelig strenge mig an for at huske at drikke vand, det er nemmere, når glasset bare står på skrivebordet inden for rækkevidde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

MOTION:
Jeg får løbet 2 - 3 gange om ugen, som jeg skal. Var i Malmö lørdag-søndag, hvor undertegnede smuttede ned i hotellets fitnessrum (som jeg havde helt for mig selv), og tilbragte 45 min. på løbebånd, efterfulgt af 1 times skumbad med en god bog på værelset. Se DET er kvalitetstid!

Anne-marie og slankeklubben

Anne-Marie tester Slankeklubben. Du kan følge hendes op- og nedture her på hjemmesiden. Nye indlæg hver fredag.

SKRIFTESTOLEN:
Dejlig mad og drikke lørdag. Var inviteret til middag hos min mor søndag aften, hvor det stod på kalveculotte og hjemmelavet bearnaise….den var dog ikke så fed som ellers, så lidt skulle der altså over de nye danske kartofler…

UGENS UDFORDRINGER:
Definitivt al den gode mad i Malmö og min mors bearnaise. Jeg tænker dog stadig på portionsstørrelserne og tager kun én gang.

Anne-Maries første uge

Anne-Maries anden uge

Anne-Maries tredje uge

Anne-Maries fjerde uge

Om Anne-Marie

Sponsoreret indhold