Slankekure

Motionen halter

21. januar 2010 af Marianne Knudsen
Slank i 2010: Rikkes anden uge
Foto: Morten Mejnecke
Foto: Morten Mejnecke

STARTVÆGT: 75 KILO
ØNSKEVÆGT: 60 KILO

DET STÅR VÆGTEN PÅ NU: 72,4 KILO

Jeg har det virkelig godt med at være på kur. Jeg har vænnet mig til det, og det er skønt at tabe sig.
Og så er jeg godt tilfreds med at have tabt et kilo i denne uge, fortæller Rikke glad.

KOST:
Det tager lidt længere tid at lave mad om aftenen nu, men jeg har god hjælp fra min mand. Vi er begyndt at købe ind til en hel uge, og det betyder, at det er slut med impulskøbene. Og så sparer vi faktisk også penge ved at købe stort ind. Jeg laver også min egen frokost og tager med på arbejde. Her er jeg blevet helt vild med gulerodssalat blandet med hvidkål og rosiner. Det er et hit for tiden.

MOTION:
Det er virkelig skidt. Jeg er slet ikke kommet i gang, fordi jeg har så travlt på mit arbejde. Energien er der bare ikke, når jeg kommer hjem klokken fem om eftermiddagen og skal lave mad og hjælpe tre børn med lektier. Så er jeg bare for træt til det. Men motionsvejlederen har anbefalet mig at købe et sjippetov, så det gør jeg. Så må vi se, om jeg overhovedet kan finde ud af at sjippe.

UDFORDRING I UGEN:
Jeg var ude at købe ind sammen med mine drenge, og vi gjorde stop ved bageren, fordi de gerne ville have nogle pølsehorn. Der var fem stykker, og da min yngste søn sagde, at han syntes, jeg skulle have en af dem, var det godt nok tæt på. Men jeg spiste den ikke.

SKRIFTESTOLEN:
Jeg har ikke rigtig syndet. Jeg har bagt nogle fedtfattige muffins, fordi jeg syntes, at jeg trængte til lidt sødt. Jeg nåede at få en enkelt, før børnene havde spist dem alle sammen. Og jeg havde altså bagt 24.

Læs også: Søder sager uden sukker og mel

Sponsoreret indhold