Slankekure

Nu kigger mændene efter Marianne

6. oktober 2011 af Annemette Barbré
Tre måneder efter den fedmeoperation, der skulle ændre hendes liv, er Marianne Jensen en glad, lettet og stolt kvinde. Vægten er faldet med 37 kilo!
Foto: Jesper Kristensen
Foto: Jesper Kristensen

Tre måneder efter den fedmeoperation, der skulle ændre hendes liv, er Marianne Jensen en glad, lettet og stolt kvinde. Vægten er faldet med 37 kilo, og mange af de gener, Marianne døjede med lige efter operationen, er nu væk.

- Da Ude og Hjemme besøgte mig for to måneder siden, var jeg tæt på at have fortrudt. Sådan har jeg det bestemt ikke længere, siger 34-årige Marianne med et smil. Og det er da også tydeligt, at det store vægttab har gjort hende godt, både fysisk og psykisk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er helt klart blevet mere glad, jeg har et større overskud. Og ikke mindst er jeg begyndt at få komplimenter fra mændene, når jeg går på gaden. Det er jo en helt ny og dejlig fornemmelse, siger Marianne. Også hendes mand, René, er yderst tilfreds med sin "nye" kone.

- Han synes, jeg er sej, og han støtter mig på alle måder. Vores store datter, Isabella på otte år, er også glad. "Nu kan jeg nå rundt om dig, mor", sagde hun for nylig, da vi gav hinanden et knus. Da måtte jeg lige knibe en tåre.

Vil du også gerne tabe dig? Meld dig ind i Ude og Hjemmes Slankeklub her!

Sådan så Marianne ud før
operationen.

Det er det hele værd
- Jeg spiser stort set det samme som resten af familien. Dog slet ikke noget med sukker eller for meget fedt. Mine portioner er bare mindre, fordi jeg nu bliver meget hurtigere mæt.

Da vi sidst besøgte Marianne i hjemmet i Horsens, var hun ked af, at hun konstant følte sig sulten, fordi den bypassede del af maven til forskel fra de fleste patienters stadig kunne signalere sult. Men sådan er det heldigvis ikke længere.

- Jeg spiser mindre end min treårige datter, Josephine, og jeg føler mig mæt, når jeg går fra bordet, siger Marianne.

- Jeg har heldigvis aldrig haft en sød tand. Jeg blev tyk af at spise alt for meget og alt for fed mad. Og alt for mange chips. Jeg spiser stadig chips. Forskellen er bare, at nu har jeg ikke lyst til flere, når jeg har fået fem-seks stykker. Før kunne jeg snildt guffe et par poser på en aften, siger Marianne.

Hun er så glad for sit nye, lette liv, at hun ikke tøver med at anbefale andre overvægtige at få samme operation.

- Tiden lige efter var hård. Men at se og mærke resultaterne er det hele værd. At kunne købe noget af alt det smarte tøj og få komplimenter både af venner, familie og helt fremmede. At kunne blive glad, når jeg ser mig selv i spejlet. At vide, at jeg kan, hvad jeg vil. Det betaler jeg med glæde prisen for, siger Marianne.

Sponsoreret indhold