Slankekure

Nu tror jeg på det

26. december 2020 Af Marianne Knudsen Foto: Gregers Overvad
Foto: Gregers Overvad
54-årige Hanne Dall har testet Ude og Hjemmes Suppe Kuren, og det lykkedes hende at tabe knap fem kilo på blot tre dage.

Hvordan har det været at være på Suppe Kur?

– Jeg var lidt bekymret inden, om jeg nu kunne klare kun at spise suppe i flere dage. Men det er gået så fint. Det har været virkelig nemt uden alle mulige regler. Jeg har holdt mig til to daglige portioner suppe og så morgenmad. Jeg har faktisk følt mig mæt hver dag.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Hvad har været den største udfordring?

– Jeg har ikke været sulten, men mere haft sukkertrang. Min last er kage, og gerne om aftenen, når jeg ser tv. Men jeg har kunnet styre den ved at drikke et stort glas vand, og så er lysten stort set forsvundet. Det har også betydet noget, at jeg har været motiveret og tænkt, at det kun er tre dage. Så det burde jeg kunne klare.

 

Hvad har været godt ved denne kur?

– Det har simpelt hen været så nemt. Jeg har lavet al suppen på én gang og så bare taget en portion, når det har været spisetid. Det har også været billigt, for der er ikke så meget, der skal købes ind til suppen, der i øvrigt smager rigtig godt. Og så er den jo virkelig effektiv. Jeg er vildt overrasket over, at jeg har tabt mig SÅ meget på så få dage.

 

Hvad fik dig til at gennemføre kuren?

– Jeg synes, at tre dage er til at overskue, og jeg vil gerne tabe mig. Jeg har taget 10 kg på i forbindelse med et rygestop, og jeg har det ikke godt med at veje for meget. Jeg er gået to tøjstørrelser op, og det har jeg slet ikke lyst til. Så jeg er motiveret, fordi jeg længe har ønsket at veje mindre.

 

Hvordan vil du fortsætte med at nå dit mål?

– Jeg har efter Suppe Kuren ”opdaget”, at det faktisk godt kan lade sig gøre at tabe sig. Min ønskevægt er pludselig ikke så langt væk. Jeg tror, at mindre portioner og mindre sukker kombineret med motion er den måde, jeg når mit mål. Jeg tror også, at jeg skal lave en aftale med mine børn om et eller andet, så jeg på den måde “står til regnskab” for dem. Og så er det bestemt heller ikke sidste gang, at jeg snupper den her suppekur.

Sponsoreret indhold