Slankekure

Nyd æblesæsonen

14. oktober 2010 af Redaktionen, SlankeDoktor.dk
Slankeklubben giver dig gode råd til, hvordan du bruger de lækre æbler i madlavningen.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

De danske æbler er fantastiske. Både som de er, men også som tilbehør til den varme mad.

Til den varme mad giver æbler en god afrunding på det sur-søde. Derved pikeres dine smagsløg, og gør dermed hele retten til en større smagsoplevelse.

Læs meget mere om Slankeklubben og meld dig ind her!

Prøv et af følgende tips:
Æblerne skæres i både og steges i en anelse olie, til de er næsten møre. Til sidst vendes en tsk. sirup i - gerne ahorn. Passer rigtig godt til fjerkræ.

I karrysovsen er æbler og løg uundværlige. De svitses sammen, inden sky kommes i.

I en råkost med hvidkål og gulerod kan æbler bruges i tern eller revne. Sammen med citrondressing får du her en råkost, der passer glimrende til brune saucer som fx bøf stroganoff.

Find selv på flere kombinationer!


Sponsoreret indhold