Slankekure

Så er Marianne indlagt

19. maj 2011 af Marianne
De sidste forberedelser til fedmeoperationen på sygehuset er i gang.
Foto: Gregers Kirdorf
Foto: Gregers Kirdorf

Nå lige en lille hilsen her lige inden det går løs…

Så er jeg indlagt på sygehuset… Jeg er MEGET nervøs… Torsdag skal jeg opereres ( hvis de er tilfredse med mig)…
De sidste dage her er gået med at forberede mig og familien til, at jeg skulle afsted… Vi har handlet lidt af det, jeg har fået af vide af sygehuset og diætisten fra Slankeklubben, at jeg skulle købe.

Lørdag var jeg til zumba maraton i 4 timer var der dans… Jeg var med så godt jeg kunne for mit hoved.. Det var første gang jeg prøvede zumba.. det var ret sjovt og kan kun anbefales.. Jeg har dog haft hovedpine lige siden… Mine muskler gør stadig ondt he he.. MEN det var jo til fordel for En Varm Seng i Horsens. Desværre var der ikke mere end 53 betalende gæster øv… I kan se et billede af mig sammen med Mie Moltke som var en af instruktørerne på dagen.


Efter den aften skulle man jo tro jeg havde tabt 10 kilo, men hvilken overraskelse… GISP jeg vejede mere… I løbet af de næste dage tog jeg på… I aftes var jeg helt i panik, men til morgen viste vægten igen at den var under operations vægten.. Så nu håber jeg, at de er tilfredse med mig på hospitalet så operationen forløber som planlagt.

Det bliver svært at sige farvel til pigerne i morgen tidligt… Jeg savner dem bare ved tanken om at jeg skal undvære dem… Men pigerne skal nok være i gode hænder ved Bedste og Bedstefar.. Som har lovet dem en tur i Legoland fredag hvis vejret er godt ?

Nu er jeg ved at pakke tøj til pigerne og jeg selv.. Synes det er lidt svært, for hvad får jeg lige brug for… fik af vide af nogle søde piger på facebook, at jeg skulle tage sort tøj på og med… At jeg skulle have noget underholdning med… Her tænker jeg computeren og ja Ude og Hjemme.. he he..

Jeg vender tilbage når jeg har det okay igen efter operationen… møs fra Marianne

Få hjælp af Slankeklubben. Det billigste medlemskab koster 49 kroner om måneden

Sponsoreret indhold