Slankekure

Sådan kommer du hurtigt i form

11. oktober 2012 af Birgitte Nymann, Foto: All Over Press
At løbe på rulleskøjter er sjovt, kalorieforbrændende og skånsomt for knæ og ryg.

Rulleskøjteløb vil for de fleste vække barndomsminder og invitere legebarnet i dig til at komme frem igen.

Rulleskøjteløb er super-effektiv konditionstræning, som er meget skånsom for skadede ankler, knæ, hofter og rygge.

At miste en del af den normale styring af benene, altså at miste kontrollen en smule, stimulerer vores humør i positiv retning. Når der pludselig er hjul under fødderne, vil nervesystemet skulle arbejde anderledes end normalt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Motion skal være noget du har tid, plads og råd til - få de gode tips her...

Tab dig nu!
Ude og Hjemme Slankeklubben


Start dit vægttab i dag:www.udeoghjemme.dk/slankeklubben

Træn balancen og tab dig

Indtil du har bedre kontrol over Bambi-benene, vil du bruge en stor mængde kalorier for at holde dig kørende, og når du har bedre styr på det, kan du sætte farten mere op og dermed holde det høje energiforbrug vedlige.
Rulleskøjteløb er fremragende stabilitets- og balancetræning og derfor god træning af alle kroppens led inklusive rygsøjlen.

30 minutters motion er ligeså effektiv om en times motion - læs hvorfor her...

Tips til indkøb

Køb rulleskøjterne i en forretning, hvor du kan få vejledning til, hvilken slags der passer bedst til dig. Der findes forskellige slags. Nogle er til motion, andre til fart, og endnu andre bruges til tricks på ramper og i bymiljøer. I de gode forretninger kan de også vejlede dig i, hvordan du vedligeholder skøjterne, så de kører bedst og holder længst muligt. Brug altid som minimum hjelm og håndledsbeskyttere, men også gerne albue- og knæbeskyttere.

Gratis transport

Du kan bruge rulleskøjteløb som transportform. I stedet for at gå eller cykle, så tag rulleskøjterne på og pak en rygsæk med en tør trøje og et par almindelige sko, som du kan bruge, når du når frem.

Få 20 lækre opskrifter på sunde smoothies og juice

Når du skal have et skud vitaminer i efteråret, er en smoothie eller juice en både lækker og sund løsning. Derfor har vi samlet 20 fantastiske opskrifter i galleriet nedenfor!

Sponsoreret indhold