Slankekure

Slankekur: Jeg har fået motivationen tilbage

16. november 2017 af Marianne Knudsen, Foto: Søren Lamberth
I fem dage har Sandra testet Ude og Hjemmes nye slankekur "Rugbrøds-kuren", og hun er vild med resultatet. Knap tre kilo er røget, og det har givet hende mod på at fortsætte sit ønskede vægttab, der ellers var gået i stå.
slankekur

Slankekur - Rugbrødskuren

Rugbrød kan de fleste lide – også 32-årige Sandra Nørregard Jørgensen fra Hillerød, der er blevet endnu mere begejstret for det mørke brød efter fem dage på Ude og Hjemmes nye Rugbrødskur. For hun har tabt knap tre kilo ved at spise rugbrød morgen, middag og aften.

– Det er simpelthen fantastisk, udbryder hun glad og overrasket, for hun var lidt i tvivl undervejs, om hun overhovedet ville tabe sig noget som helst.

– Jeg synes jo, at jeg har spist ret meget på den her kur, og der var også en dag, hvor jeg nærmest følte, at jeg havde overspist, siger hun med et grin.

Men vægten viser 2,85 kilo mindre på bare fem dage, hvor Sandra har bidt tænderne sammen og modstået kærestens forsøg på at lokke hende til at falde i med chips, og hvor selv naboen har måttet nippe til hvidvinen alene, mens Sandra har skyllet et glas vand ned i stedet for.

– Når jeg har sat mig noget for, så gør jeg det. For jeg vil jo gerne tabe mig – og helst så jeg lander lige under de 70 kilo. Det er ikke, fordi jeg ikke kan lide min krop, når jeg ser mig selv i spejlet, men jeg kan bare bedre lide, hvordan jeg så ud, før jeg blev gravid, siger Sandra, der blev mor til Villads for 15 måneder siden.

Det var under graviditeten, at vægten steg, og det er siden fødslen lykkedes Sandra at tabe 22 kilo. Men på det seneste har vægten stået stille og motivationen været i bund.

Sandra manglede ganske enkelt et lille skub, og det har hun fået med Rugbrødskuren. For ikke blot kan hun mærke, at bukserne sidder løsere nu – hun kan også mærke, at kroppen føles sundere.

Slankekur: Se 9 populære kure her

Lækre madder

Den daglige madpakke med velsmurte rugbrødsmadder har nemlig vist sig at være en kærkommen erstatning for den Nupo eller drikkeskyr, som Sandra ellers plejer at købe til frokosten på arbejdet. For ud over at der er penge at spare, har Sandra også været mæt i længere tid og har ikke haft behov for at snacke usundt senere på eftermiddagen eller spise så store portioner til aftensmaden, som hun ellers har haft for vane.

– Jeg smurte madpakken om aftenen, og det var faktisk rigtig rart at kunne tage den med om morgenen og vide, at jeg havde noget lækkert mad til frokost, siger hun, der blandt andet har smagt på fennikel, grønkål og rå æggeblomme for første gang.

– Kurens opskrifter er nemme at lave, og rugbrødsmadderne ser flotte ud og er virkelig lækre. Jeg har fået en masser gode idéer til at fortsætte med at spise rugbrød til i hvert fald min morgenmad og frokost.

Sandra håber derved, at hun kan fortsætte vægttabet uden dog at skulle følge en bestemt kur.

For der skal stadig være plads til et enkelt glas vin med naboen en gang imellem og fredagsslik med kæresten. Men Rugbrødskuren har givet hende motivationen tilbage og gjort hende bevidst om, at hun skal spise sundere.

– Det er en rigtig god kur, hvis man skal til en fest og gerne lige vil tabe sig et par kilo for at passe kjolen, men den kan også bruges, hvis man som jeg er gået lidt i stå med sit vægttab. Jeg har i hvert fald lyst til at fortsætte nu, fastslår Sandra.

I Ude og Hjemme uge 46 får du:

  • Madplan
  • Indkøbsliste

Sponsoreret indhold