Slankekure

Sovs kan hjælpe dig med dit vægttab

24. oktober 2012 af Lisa Bolting/SlankeDoktor.dk
Det lyder næsten for godt til at være sandt - at sovs slanker og hjælper dig med dit vægttab. Men det gør det!
All Over Press
All Over Press

Tab dig nu!
Ude og Hjemme Slankeklubben


Start dit vægttab i dag:www.udeoghjemme.dk/slankeklubben

Det kan godt være, at det lyder mærkeligt, men rent faktisk er det rigtigt, at sovs kan være med til at sikre dig en slank livsstil eller at dit vægttab det fungerer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvordan slanker sovs

Sovs kan være din hemmelige ingrediens til et vellykket vægttab. Det skyldes, at når du spiser din mad, så er det den samlede smagsoplevelse, der giver dig tilfredshed og gør, at du kan klare dig med den mad du spiser og ikke føler behov for at småspise kort tid efter.

Sådan holder du dit mæt i lang tid

Så hvis du til aften fx spiser et grillet kyllingebryst, ris og grøntsager og ingen sovs får, så er risikoen for at du ikke får tilfredsstillet dine smagssanser tilstede.

Får du derimod en kraftig tomat eller karrysovs til - så vil du ramme endnu flere af dine sanser. Det er klart, at sovsen skal være fremstillet med et meget lavt indhold af kalorier for at dette er tilfældet.

Pas på frugt - det kan ødelægge dit vægttab

De fem smagssanser

Vi har fem smagssansser, vi gerne vil have gjort tilfredse: Sødt, salt, bitter, surt og umami. Dette kan sovs eller dressing hjælpe med, da de andre komponenter i retten ofte ikke dækker over det hele.

Så spis meget gerne rigelig mængder af mager sovs, så du bliver tilfreds med den mad, du serverer og dermed ikke på samme måde drømmer om chips og chokolade lige efter.

Få 10 opskrifter på sunde kager

Skal du passe lidt på vægten, så undgå det bliver for surt - prøv en af de 10 opskrifter på lækre kager og desserter fra Slankeklubben i galleriet nedenfor.

Meld dig ind i Slankeklubben i dag og få mange flere opskrifter på lækker mad samt råd og vejledning.

Sponsoreret indhold