Slankekure

Stop dit brok: Sig fra eller gå

9. september 2013 af Birgitte Nymann, foto: All Over Press
Når der er noget, du er utilfreds med i dit parforhold, har du tre muligheder - læs her, hvad du skal stille op.

Til en venindefrokost for nylig faldt snakken på parforhold. "Det er altid mig, der skal klare det med børnene." "Han laver aftaler uden at tale med mig om det først og antager bare, at jeg så kan passe børnene." "Han ligger altid på sofaen efter aftensmaden og hjælper ikke med at rydde op." "Han er bare så egoistisk."
Kære kvinde - der er tre muligheder, når der er noget, du er utilfreds med:

SIG DIN MENING

Birgitte Nymann

Sig din mening - det kan jo være, at han ikke kan læse dine tanker og ikke ved, hvad du har brug for hjælp til, også selv om du har sagt det mange gange før. Han tænker måske ikke ligesom dig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: I parterapi hos præsten

ACCEPTER SITUATIONEN

Accepter situationen - hvis han ikke ændrer sig, når du har sagt, hvad du tænker, har du to muligheder. Den ene er at acceptere, at det er, som det er. Hvis du ikke vil gå fra ham, og du ikke vil være frustreret, sur og ked af det hver dag, må du acceptere, at han er, som han er.

FORLAD HAM

Forlad ham - hvis du ikke kan ændre tingenes tilstand, og hvis du ikke føler, at du kan leve med det (acceptere det), er der ingen anden udvej, end at du flytter dig fra problemet.

Du får aldrig fred, hvis du ikke ser realiteterne i øjnene. Vi kan ikke forvente, at andre mennesker vil forandre sig, uanset hvor hensigtsmæssigt det umiddelbart kan virke. Du har ansvaret for, hvordan du har det - og der er kun dig til at handle i dit liv. Så hvis omstændighederne ikke er, som du ønsker, de skal være, er der kun dig til at handle på det.

Læs også: Sund livsstil i parforholdet

Sponsoreret indhold