Slankekure

Stripfitness

1. september 2010 af Line Laursen
Find din yndlingsmotion med Line Laursen
Foto: Gregers Overvad
Foto: Gregers Overvad

Hvad: Stripfitness er inspireret af erotisk dans - det er dansetrin og træning i et, hvor man skal røre, sanse og have det sjovt med sig selv og danse lidt frækt. Musikken er frisk og glad med en god rytme, der giver lyst til bevægelse.

Hvem: Stripfitness er for alle, siges det. Selve dansen er ikke særligt svær. Trinene er nemme at lære, og der danses i små serier, som er de samme i en periode, så man har mulighed for at lære dem. Det svære ved stripfitness er at give slip på sig selv og få det maksimale ud af timen. Derudover er der nogle positioner, som kan være svært at komme ud i, hvis man er stiv i kroppen. Men alle kan gå med til en time og prøve det af.

Hvor: Jeg prøvede stripfitness i Fitness.dk i Vejle, og det er bl.a. i en del af Fitness.dk-centrene samt i privatejede centre rundt om i landet, du har mulighed for at gå til det.

Hvorfor: Du styrker kroppen, du udfordrer dig selv, du får selvtillid, du bliver mere smidig, får en bedre balance, og vigtigst af alt er det sjovt. Du træner muskler, som du ikke troede, du havde.

Hvor ofte: Hvis du vil have virkning af træningen, bør du træne stripfitness flere gange om ugen.

Bonus: Balance, styrke, smidighed, velbefindende, selvtillid, kondition, forbrænding ca. 350 kcal/timen.

Pris: Afhænger af, hvilket medlemskab du vælger.

Lines vurdering: 4 ud af 5

Info: Fitnessdk.dk og Stripfitness.dk

Læs også: Bikiniklar øvelse 1-11 (link fjernet)

Sponsoreret indhold