Slankekure

Sund jul

15. december 2010 af Lisa Bolting, SlankeDoktor.dk
Gør julen til en sund ting.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Med lidt omtanke kan det sagtens lade sig gøre at komme igennem den søde juletid på en sund måde - tilmed uden at skulle undvære julelækkerierne. Du kan nemt gøre juletiden til noget positivt for dig selv og styrke dit helbred.

• Spis de sunde julelækkerier - og gør din krop glad - Julen er højsæson for masser af naturlige lækkerier som bl.a. klementiner, appelsiner, abrikoser, dadler, pigeonæbler og nødder.

• Vær rundhåndet med julens dejligste krydderi: Kanel - Kanel er et af verdens ældste krydderier og kan bruges til at fremhæve blandt andet smagen af gulerødder, spinat, løg, abrikoser, kirsebær, æbler og appelsiner.

Læs også. Sådan kommer du igennem julefrokosten

• Spis mørk chokolade, når fristelsen bliver for stor! Hvis du lader dig friste, så vælg økologisk kvalitetschokolade med et højt kakaoindhold (min.70 %) frem for den lyse flødechokolade. Mørk chokolade indeholder polyfenoler; en gruppe antioxidanter, der nedsætter risikoen for hjertekarsygdomme.

• Vælg gode råvarer til din julemad - De fleste spiser mere mad i julen end normalt, og det er derfor vigtigt at tilberede julemaden med så gode råvarer som muligt. Lav hellere lidt, men godt! Gode råvarer tilfredsstiller dine smagsløg i højere grad end dårlige råvarer, og det betyder i sidste ende, at du spiser mindre, men til gengæld nyder hver mundfuld.

91% af medlemmerne i Slankeklubben taber sig - vil du også være med?

Sponsoreret indhold